Nike
Sneakerworld Black Friday

Det er efterhånden et år siden, at den futuristiske Nike Air VaporMax blevet præsenteret på Nike Innovation Summit. Siden da har der været stille omkring den nye model, og det er ikke meget vi har set til den. Men det ser ud til at ændre sig nu.

For rygterne går på, at den nye Nike Air VaporMax releaser i to forskellige farver i marts måned. De fleste gætter på at release datoen er den 26 marts 2017, eftersom det er ”International Air Max Day”, hvilket ville være det oplagte tidspunkt, at sende den nye Air Max generation på gade.

Nike Air VaporMax kommer med en helt ny teknologi, som sætter den gamle og konventionelle skum ydersål til vægs. Skoen har nemlig en ydersål udelukkende fremstillet af såkaldte luftbobler. Dertil kommer et øvre udarbejdet i den lette Flyknit teknologi, som sørger for en helt perfekt pasform.

Nike Air VaporMax har endnu ikke en officiel release dato. Men som tidligere skrevet, så forventes det, at den nye model releaser i slutningen af marts måned 2017. Så sørg for at holde øje med vores release kalender, hvor vi dagligt kommer med updates på de nyeste releases.

GÅ TIL RELEASE KALENDERENNike Air VaporMax

Farve: Flere
Model: –
Release dato: Marts (rygter)
Pris: –

Modtag release datoer, tidspunkter, direkte links og meget mere på mail ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.

TILMELD NYHEDSBREV

Få direkte links til de populære releases i dit newsfeed, meld dig ind i gruppen “Sneaker Release Calendar” på Facebook.

BESØG GRUPPEN