Skip to main content

Air Max 97

Siden introduktionen tilbage i 1997 har Air Max 97 sko fyldt gadebilledet overalt i verdenen i over 20 år. Utallige nye releases og genudgivelser har været med til, at de retro futuristiske Air Max 97 sneakers har bibeholdt sin popularitet den dag i dag.

8 grunde til at købe Air Max 97 sneakers

  • En af de mest populære Nike sneakers igennem en årræke
  • God hverdagssko
  • Retro design og udseende
  • Kan bæres året rundt
  • God pasform og høj komfort
  • Lavet af modstandsdygtige materialer
  • Fås i mange forskellige farver
  • Kan bruges til mange forskellige begivenheder

Hvor kan man købe Air Max 97 sko i Danmark?

De eftertragtede Nike Air Max 97 sneakers er på lager hos mange butikker og webshops i Danmark. Skulle du være i den situation, at du ikke bor i nærheden af en skobutik, så kan du sagtens købe Air Max 97 online hos en lang række webshops. Vi anbefaler Nikes egen webshop.

Hvad koster Air Max 97 sneakers?

Udsalgsprisen på Nike Air Max 97 ligger på 1.449,95 kroner, men er ofte at finde på udsalg hos mange forskellige sneaker webshops. Vi kan derfor kun anbefale, at du gennemgår vores store udsalgsoversigt, hvis du gerne vil finde Air Max 97 på tilbud.

Hvordan passer Air Max 97?

Ligesom med alle andre sko, så er det altid svært at svare præcist på spørgsmålet om, hvordan Nike Air Max 97 er i størrelsen? Husk på, at alle fødder er forskellige,m og det er derfor ikke sikkert, at de passer dig true to size, selvom de er true to size for dine venner. Vi anbefaler derfor altid, at man prøver skoene først, såfremt det er muligt, inden man køber et par Nike 97 sneakers. Men nu ejer vi selv flere par Air Max 97’ere, og vi bruger som regel den samme størrelse i dem, som vi gør i alle andre Nike sneaker.

Anmeldelse af Air Max 97

Har du en forkærlighed for sko, så er et par Nike Air Max 97 sko et must i din samling. Det er en tidløs klassiker, som næsten kan bruges til alle begivenheder – lige meget om det er til hver dag, til fest eller noget helt tredje. Med en Air Max mellemsål i fuld længde får du en komfort, som ikke er andet finde i mange andre sko.