Releases

Release Dato: 30. juli 2020
Pris: 1.999 DKK
Produktkode: CZ9313-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Siden 2017, har Nike Air Vapormax været en kæmpe succes og med en lang række af flotte colorways, er skoen gået hen og blevet en kultsneaker. Af samme årsag, er Nike også nødsaget til hele tiden at nytænke den populære sko, hvorfor de har tilføjet den til deres ’Move to Zero’-initiativ, og nu kan vi så se frem til to nye colorways, nemlig en Multicolor og en Smoke Grey.

Nike Air Vapormax Flyknit 2020 Smoke Grey efterlever den populære Space Hippie-kollektions design, der releasede tilbage i juni. Skoens overdel er lavet i mørkegrå flyknit, som består af genanvendte materialer fra Nikes egen produktion. Der er her tale om stofrester, plastikflasker og andet, som bliver nedbrudt og omdannet til tekstil, der kan bruges til at lave flyknit-materialet. I skoens mørkegrå overdel er der også broderet et farverigt mønster, der skaber kontrast på den ellers neutrale sko. Swoosh-logoet er dertil også broderet på skoens side. Skoens heel cage består af samme genanvendelige materialer, såsom skum fra sålerne hos Nikes NEXT%-serie, der også bruges til sålen på Space Hippie-kollektionen. Øverst på skoens overdel er der placeret et spændesystem, der erstatter snørebåndene, og giver skoen den helt rigtige pasform. Bagerst på skoen har Nike lavet en rød heel tab og en rød spænde med teksten ”Lock” trykt på.

Den nye Vapormax er selvfølgelig udstyret med den lidt ekstravagante Air-sål, hvorunder man har erstattet den normale ydersål, med en ydersål der, ligesom resten af skoen, er lavet af restprodukter fra Nikes egen produktion. Som nævnt tidligere, så efterlever den nye Vapormax designidéen bag Space Hippie-kollektionen, ved at fremstå meget futuristisk, samtidig med at den bare ser vildt godt ud.

Hvis du vil have fingrene i den nye Nike Air Vapormax Flyknit 2020 Smoke Grey, så skal du sidde klar den 30. juli, hvor den releaser på Nikes egen hjemmeside. Du kan løbende holde dig opdateret om dette release, eller andre, ved at følge på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt deler de seneste nyheder, rygter og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.