Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Endnu en eksotisk udgave af den banebrydende model.

Nike har været en tur i junglen og hente inspiration til deres nyeste udgave af Air Vapormax 2.0. Den banebrydende silhuet er blevet klædt i tigerstriber, og dermed fortsætter sportsgiganten deres safari-tema, der desuden har klædt Vapormax i både leopardpletter, krokodilleskæl og zebrastriber. Air Vapormax 2.0 ”Tiger” udkommer i starten af næste måned, og du kan få et nærmere kig på den her.

Kreative farvesammensætninger

Vapormax 2.0 er en opgradering af sidste års originale Vapormax-model med et nyt mere avanceret design. Den har samme innovative sål, der udelukkende består af Air-enheder, men har en ny overdel med TPU-paneler. TPU-panelerne pryder hælen samt indersiden og tilbyder ikke bare bedre støtte, men åbner også op for mere kreative farvesammensætninger. Det er Vapormax 2.0 ”Tiger et godt eksempel på.

Tigertema

Her har Nike nemlig slået sig løs og udstyret modellen med eksotiske tigerstriber der smyger sig omkring hælen. Resten af overdelen fortsætter i same tigertema med en kombination af sort og gyldenorange, der er vævet sammen på elegant vis. Overdelen er kombineret med en frisk, klar Air-sål, der hiver skoen ned på jorden igen.

Udkommer snart

Alt i alt har Air Vapormax 2.0 ”Tiger” et vildt og eksotisk udseende, der kvalificerer den som én af de mest unikke GR Vapormax-udgivelser til dato. Se frem til, at den udkommer hos udvalgte forhandlere d. 2. november. I mellemtiden kan du se vores detaljerede billeder af zebra-pendanten her, og tjekke vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB NIKE SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.