Her kan du købe sneakers til damer

Året er 2021, og sneakers til damer er et af forårets og sommerens hotteste trends. Den komfortable kondisko er gået fra at være kategoriseret som en løbesko, til efterhånden at være allemandseje på grund af sit alsidig og lækre design. Sneakers passer til enhver anledning, og hører sig til i enhver garderobe. Det ses også på udvalget, hvor alle de store brands så som Nike, adidas, Puma og Asics alle sender nye modeller på markedet hver måned.

FORHANDLERE

REZET STORE

Sender fra:
Danmark

Told
Nej

Gå til Rezet Store

NIKE STORE

Sender fra:
EU

Told
Nej

Gå til Nike Store

ADIDAS

Sender fra:
EU

Told
Nej

Gå til adidas

SIZE?

Sender fra:
Storbritannien

Told
Nej

Gå til Size

Nyheder

Daglige nyheder, updates og fokus på sneakers til kvinder.


Derfor skal du vælge sneakers

Vores fødder skal bære os gennem resten af livet. Derfor skal vi passe på dem og vælge fodtøj med omhu. Men bare fordi sko skal være praktiske, betyder det ikke, at vi skal gå på kompromis med udseendet. Det kan måske virke som en jungle, men hos Sneakerworld holder vi dig opdateret med inspiration og tilbud og guider dig til at finde lige nøjagtigt det par sneakers, der passer til dine behov. Skal de være ensfarvede eller mønstrede? Højskaftede eller lavskaftede? Og skal de bruges på cykelturen i regnvejr på vej til bussen? På de lange arbejdsdage, hvor der bliver gået mange skridt? Eller som et sporty statement i en feminin garderobe? Uanset hvad du er på udkig efter, kan du med garanti finde et par sneakers, der passer til dig. Og så kan du endda bære dem og samtidig være moderigtig. Kig dig omkring i de store byer. Her går alle i sneakers: Forretningsfolk, modeller og skolebørn. Og fordi sneakers findes i så mange forskellige udgaver, vælger du helt selv udtrykket. Er du ikke til vilde farver og bombastiske såler, så kan du sagtens gå med et mere klassisk valg som for eksempel et par stilrene Stan Smith fra adidas.

Sneakers til piger

Pigerne var længere om at tage dem til sig end drengene. Men de seneste år har de taget revanche, og det afspejler sig i modebilledet. Overalt ser du piger i sneakers. Lige fra Nikes populære Air Max 97, New Balances ikoniske 990 til adidas’ klassiske Stan Smith. Og de efterhånden utallige udgaver og farvekombinationer lægger op til, at du skal tænke kreativt. Bare fordi du hopper i et par sneakers, er det ikke ensbetydende med, at du skal trække i en træningsdragt. Tværtimod er der en tendens til, at piger bruger sneakers som en sporty accessory i et ellers feminint outfit. For eksempel i kombination med en blomstret sommerkjole eller et par afklippede mom-jeans. Og er du ekstra modig, kan du toppe med glimmerstrømper og ankelkæder. Kun fantasien sætter grænser. Og hvis du ikke helt ved, hvad du godt kunne tænke dig, så skal vi nok hjælpe dig. På Sneakerworld holder vi dig løbende opdateret med inspiration, guides, nyheder og tilbud. Og vi sørger altid for, at der er et bredt udvalg af modeller, farver og priser, så du kan finde lige nøjagtigt dét par sneakers, der ikke kun passer til dig, men også din garderobe og dit budget.

Stort udvalg af dame sneakers online

Her på siden har vi samlet nogle af de bedste og største forhandlere af sneakers til damer. De har alle et stort udvalg, som løbende bliver opdateret med nye, spændende sko modeller hver måned. Der er både danske og udenlandske forhandlere, og de sender selvfølgelig alle sammen til Danmark, så det er super nemt for dig at købe dine nye sko online. De fleste sneakers forhandlere sender allerede skoene samme dag, som de bliver bestilt. Så du skal ikke vente længe på at modtage dine nye, trendy sneakers.

Dame sneakers er billige online

Ja, den sætning lyder næsten for godt til at være sandt. Men den er nu god nok. Sneakers webshops har oftest ikke de samme omkostninger som fysiske forhandlere af sneakers, som blandt andet skal betale lokaleomkostninger m.m. Derfor vil du tit opleve, at dame sneakers på udsalg er billigere end når de er på udsalg i butikken. Dette gælder især hos de store udenlandske forhandlere af sneakers, hvor der ofte er besparelser på helt op til 70%.

Dame sneakers på udsalg

Sneakers findes i et hav af forskellige udgaver og lige så mange forskellige prisniveauer. Nogle er kostbare, mens andre er mere budgetvenlige, og prisen kan blandt andet afhænge af brand, materiale, kollektion og antallet af producerede eksemplarer. Uanset hvad dit budget er, præsenterer vi dig altid for et bredt udvalg af sneakers i forskellige prisklasser. Og selvom nogle af dem kan være i den dyre ende, er de ikke uopnåelige. Du kan nemlig spare mange penge ved at handle online, og på Sneakerworld holder vi dig løbende opdateret med kampagner og tilbud, så du ikke behøver kaste en formue efter dit næste par sneakers. Samtidig afsøger vi samtlige kroge af internettet og giver dig et overblik, så du ikke selv behøver at lede. Måske ved du ikke på forhånd, hvad du er på jagt efter. Måske har du en forestilling om, at dit næste par sneakers skal være chunky, hvide eller højskaftede. Eller fra Asics, Nike eller adidas. Uanset hvad du er på udkig efter, skal vi nok hjælpe dig med tilbud og inspiration til dit næste par sneakers. Helt uden at det sprænger dit budget. Vi mener nemlig, at alle skal have råd til et par lækre sneakers.

Sneakers til kvinder er det foretrukne fodtøj

Vi har spurgt en lang række af vores kvindelige brugere her på Nordens største medie for sneakers, og svaret var ikke til at tage fejl af. De fleste piger og damer foretrækker at gå med sneakers i hverdagen grundet den høje komfort og det alsidige udseende, som passer til næsten hvert et arrangement. De mest populære sneakers blandt vores brugere var blandt andet Nike Air Max 97, adidas Ultra Boost, Nike M2K Tekno, adidas Falcon, adidas Stan Smith og adidas NMD, som alle kan findes ved de ovenstående forhandlere af sneakers til kvinder.

Kvinder vil have sneakers med farver

Vi spurgte ligeledes vores brugere, hvilken farvesammensætning de helst så på deres sneakers, og hvor hvide sneakers til damer har været den altoverskyggende trend i de sidste par år, så har den eksakte modpol lagt sig i spids i år. Mange vil i 2019 nemlig gerne have sorte sneakers til kvinder. Her tænker du sikkert; “Det ikke er ret eksotisk”. Men der er faktisk en rigtig god grund til det. I og med at sorte sneakers ikke er lige så sarte som hvide sneakers til piger, så føler vores brugere oftere, at de holder væsentligt længere, da de ikke føles så beskidte og udtrådte.

Det har aldrig været nemmere at returnere sko

Er det første gang, du skal købe dame sneakers online, er der ikke noget at være bekymret for. Det spørgsmål vi oftest møder er: “Hvad hvis skoene ikke passer ordentligt?”, og til det kan vi svare, at langt de fleste forhandlere af sko til damer online, vedhæfter en returseddel sammen med ordren. Så skulle du modtage et par Nike sneakers, som ikke passer som forventet, så sætter du bare den forudbetalte returseddel på selvsamme kasse, som skoene ankom i, og så afleverer du pakken på nærmeste posthus eller pakkeshop.

Nike sneakers til damer

Med ikoniske modeller som Air Force 1, Air Max 97, M2K Tekno og P-6000 har Nike for alvor sat sig på den internationale sneakertrone. Ikke kun har de formået at forvandle den ellers kedelige kondisko til et modestatement. De har også gjort det uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Og det er vigtigt, når man skal producere sneakers i dag. For selvom udseendet er førstehåndsindtrykket, så nytter det ikke noget, hvis et par sneakers ikke sidder, som de skal. Og her kan Nike virkelig deres håndværk. Tag for eksempel den populære P-6000, der med sin sporty sål og sin mesh- og læderoverdel trækker tråde tilbage til den elskede Pegasus-løbesko, som vi den kender fra 90’erne og 00’erne. Men fordi Nike hele tiden er opmærksom på at udvikle på design og farvekombinationer, er P-6000 blevet til meget mere end en løbesko, som den ellers kan ligne. Og helt uden, at der er ændret på komforten. Det samme gælder den ikoniske Air Max 97, hvis design er inspireret af japanske højhastighedstog. Selvom skoen blev designet i 1997, holder den stadigvæk, og det skyldes ikke kun det tidløse udtryk, men i lige så høj grad den synlige, stødabsorberende luftenhed i fuld længde, der får dig til at føle dig flyvende.

adidas sneakers til damer

Tyske adidas blev grundlagt i 1949, og brandet med de tre striber tiltrak sig i løbet af kort tid stor international opmærksomhed. Helt fra begyndelsen har adidas har produceret sportssko, og i dag er de én af de helt store spillere på markedet med utallige nye kollektioner hvert eneste år. Når det gælder sneakers til kvinder, er adidas heller ikke bagefter. Tag for eksempel den elskede Stan Smith. Eller hvad med den ikoniske Gazelle eller den stilrene Campus? Alle tre bud på klassiske og tidløse sneakers, som du kan bruge til et hvilket som helst outfit. Er du derimod til mere bombastiske såler, futuristiske udtryk og kontrastfulde colorways, så har adidas også nogle gode bud. For eksempel den iøjnefaldende Magmur Runner, den chunky Falcon eller den retroinspirerede Ozweego. Uanset om du vælger en klassiker eller én af de nyere modeller, kan du dog være sikker på én ting: komfort og pasform er i top. Og det er altafgørende, for vi skal passe på vores fødder. De skal bære os gennem resten af livet. At adidas så ovenikøbet er ét af de brands, der har formået at fastholde en relativt lav pris på flere af deres populære sneakers, er kun et stort plus i vores bog.

Hvide sneakers til piger

Engang var de forvist til slidte sportshaller og tilsmudsede tennisbaner. Men det heldigvis fortid. Takket være kendisser og modeikoner er hvide sneakers gået fra at være praktiske sportssko til at være en fast bestanddel i modebilledet. Og med god grund. De hvide sneakers passer til alt. Lige fra klassiske blå jeans til farverige blomstrede kjoler. Hvad end du går med adidas’ Stan Smith, Nikes Air Force 1 eller en helt tredje model, er én ting sikker: et par hvide sneakers vil med garanti spare dig for mange fremtidige skokriser. Ikke kun er de blandt de mest ikoniske af sin slags, de er ovenikøbet komfortable. Og som moden ser ud lige nu, må du gerne lege med udtrykket og være kreativ. Så næste gang du hopper i en flagrende sommerkjole eller et herreinspireret suit, så husk på, at et feminint look ikke nødvendigvis behøver inkludere et par høje hæle. Tværtimod tilfører et par hvide sneakers dit outfit kant og gør dine feminine items mere casual og underspillede. Har du ovenikøbet sommerbrune ben, er der ikke noget som et par hvide sneakers, der vil fremhæve din solbrune hud. Og er det vinter, kan du bruge dem med jeans eller nylonstrømper. Ja, faktisk nærmest alt.

Sorte sneakers til damer

De findes i et hav af forskellige udgaver. Lige fra Nikes Air Force 1 og Air Max 97 til adidas’ Gazelle og Campus. Og de sorte sneakers er ikke kun praktiske. De passer også til alt og er sikkert valg, hvis du ikke er typen, der har lyst til at kaste dig ud i vilde mønstre og iøjnefaldende farver. Lige meget hvad er et par sorte sneakers et musthave i enhver skogarderobe, hvis du spørger os. Især om efteråret og vinteren, hvor vejret ikke indbyder til, at du hopper i dine lyse, hvide sneakers. Samtidig kan et par sorte sneakers være med til at tilføre dit outfit en underspillet coolness, fordi de ikke skriger på opmærksomhed. Du kan for eksempel bruge dem til et par klassiske, afklippede jeans, men de gør sig også godt til en lang kjole. Og dét hvad enten du vælger et par helt sorte, eller i stedet går med den mere sporty version med en hvid sål. Uanset hvad du er på udkig efter, skal vi nok hjælpe dig, og vi holder dig løbende opdateret med nyheder, tilbud, inspiration og releases, der gør det overskueligt for dig at finde lige nøjagtigt dét sorte par sneakers, du går og drømmer om.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.