Kvinder / Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Se de officielle billeder af den næste udgave af Michael Jordans første signatur-sneaker.

Få sko kan vække samme efterspørgsel som Air Jordan 1. Det knap 35-år gamle design er udkommet i et hav af forskellige udgaver, og fælles for dem alle er, at de stort set er blevet udsolgt hver gang. Det samme kommer med garanti til at gøre sig gældende for den nye ”Satin Black Toe” udgave, der udkommer i næste måned.

Mere satin

“Satin Black Toe” er en særlig udgave af den ikoniske ”Black Toe” colorway, hvor de røde læderpaneler er udskiftet med satin, der giver en skinnende og elegant effekt. Jordan Brand har tidligere eksperimenteret med satin med stor succes – både ”Satin Shattered Backboard”, ”Satin Bred” og ”Satin Royal”, der også var udstyret med satin, blev revet af hylderne på rekordtid.

Tjek selv billederne af ”Satin Black Toe” her på siden, og se frem til, at den udkommer i august – vel og mærke kun i kvindestørrelser.

Flere Air Jordan-nyheder

Besøg vores Release Kalender for flere Air Jordan-nyheder, og husk at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, inspiration og mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.