Sommeren står for døren, og selvom vi i år må se langt efter festivaler, så er der ingen undskyldning for ikke at hoppe i et par fede sneakers. Godt nok har samfundet været lukket ned i nogle måneder, men det har ikke forhindret Nike, adidas, Asics, New Balance og co. i at stå klar med en række knivskarpe udgivelser, der kan få dig stilsikkert ind i sommerperioden. Vi giver dig her et samlet overblik over de bedste og mest populære sneakers lige nu og guider dig til at vælge lige netop det par, der passer bedst til dig.

Hvilke sommer sneakers skal man vælge?

Sneakerverdenen kan føles som en jungle, og det kan være svært at danne sig et overblik. Hvilket mærke skal man vælge? Hvilken farve? Hvilket materiale skal man gå efter? Og hvad med sålen? Der er mange ting at tage stilling til, når du skal vælge, hvilken model der skal være din sommersko 2021. Derfor har vi lavet en guide, hvor vi har samlet vores bedste anbefalinger til sommer sneakers, og vi garanterer, at der er noget for enhver smag – uanset om det er komfort, æstetik, kvalitet eller noget helt fjerde, der er i højsædet.

Komfort?

De store sneakerbrands er i konstant konkurrence om hele tiden at udvikle teknologier, der tager ikke kun design og kvalitet, men også komfort til nye højder. Og det til stor glæde for alle os andre. Måske er du på udkig efter et par sko, der er gode at løbe i. Måske skal du kunne holde ud at have dem på en hel arbejdsdag. Måske skal du have et par, du kan trække i til mere festlige anledninger. Forskellige aktiviteter stiller forskellige krav til komfort, og i takt med at vi bevæger os ind i sommermånederne, er det en god ide at tænke over, hvilket materiale dine sneakers er lavet af.

Materiale?

Engang blev alle sneakers produceret i lærred og læder. Det er der stadigvæk mange, der gør, men takket været den fortsatte teknologiske udvikling findes der i dag en lang række alternativer, når kommer til materialer. Heriblandt Flyknit og Primeknit, som begge er oplagte, når du skal finde de helt rigtige sommer sneakers. Både Flyknit og Primeknit er nemlig begge lette og åndbare materialer, der ovenikøbet er slidstærke, støttende og former sig efter foden.

Popularitet?

Kan du ikke blive enig med dig selv om, hvilken model der skal være din sommersko 2021, kan du med fordel gå med et af de sikre valg. Lige nu ligger modellerne Nike Air Force 1, Nike P-6000, adidas Ultra Boost og Air Jordan højest på listen over de absolut mest populære sneakers, og det er der god grund til. I alle fire tilfælde får du nemlig en kvalitetssneaker fra et af de største brands, hvor æstetik og komfort går op i en højere enhed. Modellerne findes ovenikøbet i en lang række forskellige colorways – både afdæmpede, men også de mere højtråbende af slagsen.

Vores bud på de bedste sommersko 2021

Nike P-6000

Det var en af de helt store nyheder i 2019/2020, og meget tyder på, at Nikes ultrapopulære retrorunner P-6000 er kommet for at blive. I hvert fald har Nike i år valgt at udvide med endnu flere lækre colorways. Så er du typen, der ikke kan få nok af retrovibes og 00’er-æstetik, så vil P-6000 uden tvivl være en oplagt sommer sneaker. Find Nike P-6000 her.

New Balance 990v5

På samme måde som retrorunner-tendensen har også de famøse dad shoes gjort et massivt indtog i sneakerverdenen gennem de seneste år, og en af de helt store spillere i den sammenhæng er den legendariske New Balance 990v5. En premium sommer sneaker, der ikke kun har et stilrent retrolook, men som samtidig er produceret i komfortable og luksuriøse kvalitetsmaterialer. Et stensikkert valg, hvis du er på udkig efter et par nye sneakers til sommer. Find New Balance 990v5 her.

Air Jordan 1 Low

Siden 1984 har den haft ikonstatus blandt sneakerheads. Det skyldes ikke mindst, at den er opkaldt efter den legendariske basketballspiller Michael Jordan. Men der er mere at komme efter end bare et navn. Med Air Jordan 1 Low får du ikke bare en kultklassiker, der fra den dag, den landede på hylderne, blev en gamechanger. Du får også en klassisk lædersneaker, der i kraft af sin Air-enhed i sålen giver dig optimal stødabsorbering. Find Air Jordan 1 Low her.

Asics Gel-1090

Den blev oprindeligt lanceret tilbage i 2003, og nu har retro-runneren Asics Gel-1090 endelig gjort comeback. Skoen har fået en moderne overhaling, der blandt andet byder på forbedret komfort, uden at det er gået ud over signaturdetaljerne. En sneaker, der allerede har vundet indpas i store dele af gadebilledet, og som uden tvivl vil være den perfekte sommersko 2020. Find Asics Gel-1090 her.

Hvor kan man købe sneakers til sommer i Danmark?

Er du på jagt efter et par sneakers til sommer, kan du starte med at tage et kig i de danske sko- og sportsforretninger – herunder Rezet Store. Her vil du kunne finde en lang række modeller fra de største brands. Vil du have endnu flere sneakers at vælge imellem, kan du med fordel holde øje med de store onlineforhandlere. Hos Nike, adidas og New Balance kan du altid finde et stort udvalg af alt fra klassikere til mere eksklusive modeller i et væld af farver og fortolkninger.

Design dine egne sommer sneakers (Nike By You)

Er du en af dem, der er træt af altid at støde på de samme sneakers i gadebilledet? Eller vil du bare gerne udfolde din kreative side og sætte dit eget personlige præg på dine sneakers? Så giver Nike dig muligheden for at designe dine helt egne, unikke sommer sneakers. Nike By You hedder konceptet, hvor det er dig, der er designeren. Du skal blot vælge, hvilken model der skal udgøre lærredet.

Du kan blandt andet vælge mellem Nike Air Force 1, Nike Air Max 90, Nike Air Max 97 og en lang række andre modeller. Kun fantasien sætter grænser, og det bedste af det hele: Du behøver ikke vente ret længe. Skoene leveres nemlig hjem til dig i løbet af bare 3-5 uger. Design dine egne sneakers her.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 18.000 gange, og indholder lige nu over 14.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.