adidas NMD sneakers

NMD står for ’nomad’, og som navnet antyder, er der tale om en sneaker, der er skabt til vores tids nomadetilværelse. Skoen er altså hverken en decideret løbesko eller basketballsko, men snarere en moderne livsstilssko, der er skabt med henblik på dig, der holder af at gå på opdagelse i byen. NMD kan bæres af alle – mand som kvinde, barn som voksen – ikke mindst i kraft af det brede udvalg af farver og designs og det på en gang retroinspirerede og futuristiske udtryk. Med sin fleksible og åndbare Primeknit-overdel og sin innovative og responsive Boost-sål byder skoen på komfort i særklasse, og det er således ikke så underligt, at skoen i løbet af få år har opnået ikonstatus.

Læs alt om adidas sneakers.

SE ALLE DE NYESTE ADIDAS SNEAKERS HER

Seneste NMD Releases

adidas NMD S1 Green Glow
Pris: 1.499 DKK
Pharrell Williams x adidas NMD Hu Clear Aqua
Pris: Ukendt
Pharrell Williams x adidas NMD HU Triple Black
Pris: Ukendt
Pharrell Williams x adidas NMD Hu Bright Orange
Pris: Ukendt
Pharrell Williams x adidas NMD HU Core Green
Pris: 1.699 DKK
Pharrell Williams x adidas NMD HU Auburn Brown
Pris: 1.699 DKK
Pharrell Williams x adidas NMD Hu Bold Gold
Pris: 1.699 DKK
Pharrell Williams x adidas NMD HU Bold Orange
Pris: 1.600 DKK
Star Wars x adidas NMD R1 Stormtropper
Pris: Ukendt
Star Wars x adidas NMD R1 Black Red
Pris: 1.199 DKK
adidas NMD CS1 “NMD PRINT“ Pack
Pris: 1.499 DKK
Neighborhood x BAPE x adidas NMD Stealth
Pris: 1.599 DKK
adidas NMD CS1 PK “Timeline“
Pris: 1.499 DKK
adidas NMD CS1 Primeknit “Black/Shock Red“
Pris: 1.499 DKK
adidas NMD R1 “Chinese New Year“
Pris: 1.399 DKK
adidas NMD CS1 “Koi Fish“
Pris: Ukendt
Parley x adidas NMD STLT PK “Black/Blue Spirit“
Pris: 1.399 DKK
adidas NMD TS1 “Black/Red“
Pris: 1.499 DKK
SNS x adidas NMD R1 Datamosh 2.0
Pris: 1.599 DKK
adidas NMD TS1 PK GTX “All Black“
Pris: Ukendt
adidas NMD R1 Primeknit “Marble Green”
Pris: 1.499 DKK

Historien om adidas NMD

Siden den allerførste adidas NMD-sneaker landede på hylderne tilbage i december 2015, har silhuetten taget sneakerverdenen med storm. Modellen er primært kendt for at anvende to af adidas’ mest populære teknologier – Primeknit og Boost. Og i modsætning til flere af adidas’ andre modeller, så er NMD ikke specifikt designet til løb eller basketball, selvom den dog sagtens kan bruges i forbindelse med for eksempel styrketræning. Snarere er den designet med henblik på at gå på opdagelse i byen.

Designmæssigt trækker skoen tråde tilbage til adidas’ løbedesign fra 1980’erne, men den skuer samtidig fremad i sin videreudvikling det gamle tech-design ved brugen af nutidens innovative teknologier. Den første NMD sneaker så dagens lys i 2015. R1 hed den første model, der i løbet af kort tid blev ultrapopulær, og som fortsat bliver produceret og videreudviklet. Med sin åndbare Primeknit-overdel og sit sokkelignende skaft, der giver stabilitet og fleksibilitet, er NMD R1-sneakeren bygget til at gå på opdagelse. Oveni det er den udstyret med en Boost-mellemsål, som er adidas’ hidtil mest responsive sål, der sikrer maksimal returenergi. De tre stødabsorberede EVA-blokke, hvoraf to af dem er placeret på ydersiden og en enkelt på indersiden, tilføjer yderligere komfort og fuldender NMD’s ikoniske udtryk.

I 2016 var adidas klar med anden version af sneakeren, der i naturlig forlængelse af sin forgænger fik navnet R2. Ligesom R1 er også R2 udstyret med en Primeknit-overdel, et sokkelignende skaft og en Boost-mellemål. Den adskiller sig imidlertid ved kun at have en enkelt EVA-blok siddende på indersiden, der dog er blevet forstørret. Helt fra starten har adidas med deres NMD-sko formået at appellere til både mænd, kvinder og børn. Og den populære sneaker er at finde i et bredt udvalg af farver og udtryk, alt fra det monokrome til det mere spraglede, og skoen er således tilpasset mange forskellige behov, typer og præferencer. Du vil derfor med garanti kunne finde en model, der passer til dig.

Hvor kan man købe NMD sko i Danmark?

Helt tilbage fra begyndelsen, dvs. i 2015, hvor det første par adidas NMD sneakers så dagens lys, har den populære sko været at finde på hylderne hos rigtig mange danske sneakerforhandlere. Du kan finde den i hovedparten af danske sko- og sportsforretninger, og har du ikke en forhandler i nærheden, kan du altid købe NMD-sneakers online. Du finder dem blandt andet hos adidas i et væld af farver og fortolkninger.

Hvad koster NMD sneakers?

Sammenlignet med andre sneakers på markedet placerer adidas NMD-sneakers sig i mellemprisklassen med en gennemsnitspris på 1099 kroner. Komfort og design taget i betragtning er det en yderst fair pris for et par sneakers fra et af de største brands, som du med garanti vil få glæde af i mange år. Og det gælder, uanset om du skal bruge dem i forbindelse med styrketræning, til at gå på opdagelse i byen eller til mere festlige lejligheder.

Størrelsesguide – adidas NMD sko

Men hvordan passer et par adidas NMD? Det er et spørgsmål, der går igen i forbindelse med næsten alle sko. Først og fremmest er det vigtigt at huske på, at fødder er forskellige. Men når det er sagt, så er adidas NMD true to size. Dog anbefaler vi til enhver tid, at du prøver skoene, hvis du har mulighed for det inden køb. På den måde er du sikker på, at du får den helt rigtige størrelse med dig hjem.

adidas NMD tilbud

Vil du være sikker på at være opdateret i forhold til, hvornår adidas NMD-sneakers kommer på tilbud, så anbefaler vi, at du følger os på Facebook og Instagram. Her holder vi dig dagligt opdateret med nyheder, tilbud og rabatkoder til forhandlere som adidas, JD Sports, Size og Endclothing, der alle forhandler NMD-sneakers. Desuden har vi en stor udsalgsguide, som vi løbende holder opdateret med alle de bedste sneakers, der er på udsalg og tilbud lige nu.

Anmeldelse af NMD sneakers

Er du på udkig efter en alsidig sneaker, hvor der hverken er gået på kompromis med komfort, kvalitet eller design, så er adidas NMD et rigtig godt bud. Hvad enten du mangler en sko, du kan bruge til styrketræning eller en, du kan hoppe i til mere festlige anledninger, kan du med garanti finde en model, der passer til dig. NMD-skoen kommer i et bredt udvalg af farver og designs, der spænder fra det minimalistiske og monokrome til det mere grafisk spraglede og retroinspirerede look. Det er en af grundene til, at sneakeren er så populær og appellerer til så bred en målgruppe og vifte af personligheder.

Med NMD er der ikke blot tale om æstetisk fodtøj. Skoen er ovenikøbet både funktionel og komfortabel, og uanset om du vælger at gå med R1 eller R2, er du sikker på at få et par sneakers, som du vil kunne få glæde af i mange år. Så er det bare med at vælge.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 18.000 gange, og indholder lige nu over 14.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.