Upcoming
NMD HU orange

Release Dato: 28. januar 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: GY0095
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Når man siger adidas, så er man også nødt til t sige Pharrell Williams. De to har længe arbejdet sammen om en række forskellige sko, der tæller alt fra Stan Smiths til adidas’ NMD-serie, og collabet er da også gået hen og blevet allemandseje. Selvom hypen er dalet en del, er adidas og Pharrell i den seneste tid vendt gået tilbage til rødderne og skabt en række mere eksklusive NMD’er, der alle er lavet i samme stil som de oprindelige NMD’er fra 2016. En af de nye colorways har nu fået en officiel release dato i slutningen af januar, og den har fået navnet Pharrell Williams x adidas NMD Hu Bright Orange.

Helt kort, så er der faktisk ikke meget at sige om den nye colorway, andet end at den er orange. Grundet skoens materialer, er der dog en række forskellige nuancer af orange, der tilsammen giver skoen et helt unikt udseende. Selve skoens overdel er lavet i adidas’ komfortable primeknit tekstil, der selvfølgelig er farvet i orange. En lysere orange bruges på skoens TPU paneler, der tæller skoens eyestay cage, bokse på sålen og skoens snørebånd. Disse paneler skiller sig ud fra både skoens orange overdel og skoens midtersål. Som en skarp kontrast til resten af skoen, er liningen farvet helt sort og lavet i et neoprenlignende tekstil.

Som altid, så er der en reference til Pharrell Williams ’Human Race’ der skal bekæmpe forskellighed, racisme og sexisme. På denne orange colorway er der broderet ordet ’Uluntu’, der er et Sydafrikansk navn og betyder ’Menneskehed’, hvorfor det selvfølgelig passer til skoen og konceptet.

Den nye Pharrell Williams x adidas NMD Hu Bright Orange udkommer den 28. januar på adidas’ egen hjemmeside og app, samt hos en række udvalgte forhandlere. På vores Release Kalender kan du holde dig opdateret og læse meget mere om andre kommende release. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder, rygter og andet spændende content fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til adidas

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.