Skip to main content

Nike P-6000

P-6000 er en helt ny runner, der dog er kraftigt inspireret af sen 90’erne og start-00’ernes retrofuturistiske design-præg, der blandt andet affødte modeller som Air Max 97 og Air Max Deluxe.

9 grunde til at købe Nike P-6000 sneakers

  • En kandidat til årets sneakers 2019
  • God hverdagssko
  • Retro look
  • En oplagt sommersko
  • God pasform og høj komfort
  • Lavet af modstandsdygtige materialer
  • Fås i mange forskellige farver
  • Fornuftigt prisleje
  • Kan bruges til mange forskellige begivenheder

Nike P-6000 historie

Midt i en tid, hvor dad shoe trenden er på sit højeste, og retro sneakers fylder gadebilledet alle steder, er Nike klar med deres nyeste skud på stammen, som emmer af prangende æstetik fra år 2000. Hvis Nike P-6000 virker en anelse bekendt, så er det fordi, at man har kombineret designelementer fra Pegasus 25 og Pegasus 2006. Derudover er der også trukket inspiration fra den altid populære Air Max 97.

Den første Nike P-6000 sko så dagens lys i midten af marts 2019, og solgte hurtigt ud grundet sit chunky og tekniske design, som gør den super aktuel med tidens 00’er-tendenser og trends. Men der er mange flere Nike P-6000 sneakers på vej, og en lang række af vores brugere har allerede udråbt den til at være en af de bedste generelle sneaker releases i 2019.

Hvor kan man købe Nike P-6000 i Danmark?

På nuværende tidspunkt kan du købe Nike P-6000 i Danmark via Nikes egen webshop, samt en lang række danske forhandlere – derunder Rezet Store, JD Sports og Size. Men sørg for at holde øje med vores store forhandleroversigt for flere steder at købe P6000.

Hvad koster Nike P-6000 sneakers?

Udsalgsprisen for modellen ligger på 1.199 kroner – både for herrestørrelser og damestørrelser.

Størrelsesguide – Nike P 6000

Det kan være svært at kende sin størrelse, når der er tale om en helt ny model. Men denne Nike P-6000 størrelsesguide bør hjælpe dig på vej. Vi anbefaler, at man køber den størrelse, som man normalt bruger i Nike sneakers. Så hvis du eksempelvis bruger størrelse 41 i Air Force 1, Air Max 97 eller M2K Tekno, så skal du købe Nike P-6000 i samme størrelse.

Design, funktioner og brug

Overdelen bestående af mesh, samt lodrette og vandrette læder overlays, danner grobund for en slidstærk overdel, som kan modstå det meste. Disse Nike P 6000 sneakers er skabt til at blive brugt, hvilket især gør den til en oplagt festivalsko. Foruden at være modstandsdygtig, har den også designet og udseendet med sig. De markante læder Swooshes på siden er omgivet af broderet mønster, mens en Cushlon mellemsål komplet med Nike’s tidløse vaffel-mønster ydersål afrunder designet.

Nike P-6000 tilbud

Da modellen er helt ny, vil der gå lidt tid før den ender i udsalgskategorien hos sneakers forhandlerne. Men skulle vi falde over et godt Nike P-6000 tilbud vil det oftest fremgå af vores Facebook side, hvor vi dagligt deler nyheder, tilbud og rabatkoder. Vi har også en stor udsalgsguide, hvor du kan finde alle de bedste sneaker udsalg og tilbud.

Anmeldelse af Nike P-6000

Er du til retro vibes og høj komfort, så er et par Nike P-6000 sneakers lige noget for dig. Med populariteten ved de første udgivelser in mente, er der ingen tvivl om, at denne model kommer til at fylde rigtig meget i 2019. Nike har ramt hovedet på sømmet med denne 00’er inspirerede runner, som har udmærket sig ved at have samme appel som Air Max 97 ”Silver Bullet”, mens den samtidig tilbyder noget nyt og unikt.