Alt du skal vide om New Balance 990v5

Den klassiske og ikoniske New Balance 990 har længe været en af de mest populære sneakers fra det amerikanske sneaker brand. Senest har New Balance udgivet de nye 990v5 sneakers, som lige nu fås i en lang række farver og collabs.

Læs alt om New Balance sneakers.

SE ALLE DE NYESTE NEW BALANCE SNEAKERS HER

Seneste New Balance 990v5 Releases

New Balance 990v5 Vegan Grey
Pris: Ukendt
New Balance 990v5 Green
Pris: 1.600 DKK
New Balance 990v5 “Pink”
Pris: 1.600 DKK
New Balance 990v5 “All Black”
Pris: 1.600 DKK
New Balance 990v5 “Black“
Pris: 1.600 DKK
New Balance 990v5 “Grey“
Pris: 1.600 DKK

Seneste Nyheder

6 gode grunde til at købe New Balance 990v5 sko

  • Enkelt og stilrent design
  • Høj komfort
  • Slidstærk
  • Uovertruffen pasform
  • Fås i et væld af forskellige farver til både mænd og kvinder

Kort info om 990 sneakers

New Balance nåede nye højder, da de tilbage i 1982 lancerede den første 990, og siden har de ikke set sig tilbage. Modellen udgives fortsat i forbedrede og redesignede versioner, og senest i form af 990v5. Selvom silhuetten med tiden har fået øgenavnet ’dad shoe’, forhindrer det ikke hverken supermodeller, bloggere eller helt almindelige mennesker i at iføre sig sneakeren, og det er der en helt særlig grund til. For selvom prisen på skoen ligger i den høje ende, så er der ingen tvivl om, at New Balance 990 både hvad angår design og komfort, har bestået den ultimative test om tidløshed

Historien om New Balance 990

De famøse ’dad shoes’ har i dén grad fået en renæssance. Det skyldes ikke mindst New Balances kampagne i forbindelse med relanceringen af en af deres allermest populære silhuetter gennem tiden, nemlig 990. Med slogans som ”Worn by supermodels in London and dads in Ohio” formåede New Balance at rebrande modellen i en sådan grad, at efterspørgslen aldrig har været større. Allerede i 1982, hvor den første iteration af 990 ramte hylderne, var det imidlertid en headturner. Ikke mindst i kraft af prisen, og faktisk var det den første løbesko, der blev solgt for mere en 100 dollars – en dengang temmelig heftig pris for et par løbesko, der blev retfærdiggjort af blandt andet teknologi og kvalitet. På det tidspunkt erklærede New Balance, at de havde et ønske om at udvikle den allerbedste løbesko, de overhovedet var i stand til. En proces, der teknisk set begyndte allerede i 1978, og som havde til formål at kombinere stabilitet, affjedring og fleksibilitet.

Den første model var holdt i en grå colorway, der måske i dag ikke virker så innovativ, men det var den dengang, hvor den adskilte sig markant fra tidens konkurrerende neonfarvede løbesko. Det allervigtigste ved silhuetten var måske, at den var med til at fastlægge kerneværdierne for New Balances efterfølgende modeller.

Den originale 990 var måske dyr på det tidspunkt, men som ethvert sneakerhead med respekt for sig selv og sin sneakersamling vil have fortalt dig, så er er par virkelig gode sneakers – hvad enten du bruger dem til løb eller til hverdag – investeringen værd. Og det formåede brandet og skoen i sig selv lynhurtigt at overbevise resten af verden om.

Nogle evolutionære skridt er længere end andre, og der skulle gå 16 år, før New Balance introducerede en udviklet version af den originale 990, der fik navnet 990v2. Ligesom 990v3, der udkom i 2012 i forbindelse med 30-års jubilæet, var 990v2 udstyret med en række nye teknologier, men det er især 990v4, som udkom i 2018, og 990v5, der fulgte året efter, der har været med til at give silhuetten sin renæssance.

990v4, der er designet af Scot Hull, introducerede en ny mellemsål med forbedret komfort, som New Balance valgte af tage med over i 990v5, som er den nyeste version. Udover en række nye designmæssige elementer i form af premium suede, mesh med 360-graders reflekterende accenter samt et revideret pløs-design, er der ikke meget, der er ændret sammenlignet med forgængeren. Men hvorfor også ændre for meget på noget, der i forvejen fungerer?

Hvor kan man købe 990v5 sneakers i Danmark?

Lige siden den første New Balance 990 så dagens lys tilbage i 1982, har den populære sneaker været at finde på hylderne hos rigtig mange danske sneakerforhandlere. Du kan finde den hos blandt andet Rezet Store, Endclothing, Size og Naked. Har du ikke en forhandler i nærheden, kan du altid købe New Balance online. Du finder den blandt andet hos New Balance i forskellige farver og versioner.

Hvordan passer New Balance 990v5?

Hvordan passer New Balance 990v5? Et spørgsmål, der går igen i forbindelse med næsten alle sko. Først og fremmest er det vigtigt at huske på, at fødder er forskellige. Men når det er sagt, så er New Balance 990 true to size. Dog anbefaler vi til hver en tid, at man prøver skoene, hvis man har mulighed for det inden køb. På den måde er du sikker på, at du får den helt rigtige størrelse med hjem.

New Balance 990 tilbud

Vil du holdes opdateret i forhold til, hvornår New Balance 990v5-sneakers kommer på tilbud, anbefaler vi, at du følger os på Facebook og Instagram. Her holder vi dig dagligt opdateret med nyheder, tilbud og rabatkoder til forhandlere som Rezet Store, Size og Endclothing. Desuden har vi en stor udsalgsguide, som vi løbende holder opdateret med alle de bedste sneakers, der er på udsalg og tilbud lige nu.

Anmeldelse af New Balance 990 sneakers

Er du typen, der kun behøver ét par sneakers i din samling – hvem kan nøjes med det? –, er der ingen tvivl om, at du skal vælge et par New Balance 990. De er komfortable, alsidige og tidløse, og så kan de bruges af alle. Nostalgien stråler ud af dem, de er underspillede, og så de taler direkte ind i den ’dad shoe’-bølge, der skyller ind over os de her år. Har du endnu ikke stukket dine fødder i et par, kan det kun gå for langsomt. Dine fødder vil takke dig. Og uanset om du vælger den klassiske grå, eller om du vover dig ud i nogle af de andre colorways, som skoene findes i, er der kun én ting at sige: Go get ’em!


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 18.000 gange, og indholder lige nu over 14.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.