New Balance
new balance 990 v5 grå
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Med sloganet ”Worn by supermodels in London and dads in Ohio”, lancerede New Balance tidligere på året opfølgeren til en af deres mest populære silhuetter gennem tiden, den klassiske 990.

Ved første øjekast er der ikke meget, der har ændret sig siden modellens introduktion tilbage i 1982. Den kommer stadig med det selvsamme grå, monotone udseende, den chunky mellemsål, og det ultimative dad-look, som ligeledes er gået igen på de sidste fire versioner.

Et cleanere look

Den største ændring på New Balance 990v5 ”Grey” er den nye plastik TPU strap, der slanger sig langs hælen og sørger for, at dine fødder er perfekt placeret i skoene. Dertil kommer det amerikanske flag på tungen, som denne gang er reflekterende fra enhver vinkel. Derudover er enkelte syninger og masker på skoens overdel blevet flyttet til fordel for et cleanere look.

“If it ain’t broke, don’t fix it”

Ser man bort fra ovenstående tilføjelser, er New Balance 990v5 ”Grey” nærmest identisk med sine forgængere – men i en branche, hvor sneakers skifter form og design fra måned til måned, er det befriende, at New Balance har valgt at gå forsigtigt til værks og ikke tilpasse designet for meget fra den ene version til den næste.

Køb New Balance 990v5 ”Grey”

Hvis du ønsker at tilføje den nye 990v5 ”Grey” til din samling af sneakers, så kan den købes i webshoppen hos New Balance nu. Husk at du finder flere nyheder i vores store Release Kalender eller på vores liste over årets mest populære sneakers.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.