Vores favoritter fra Nike

VI ANBEFALER FØLGENDE FORHANDLERE

De mest populære sneakers 2023

Bedst som man troede, at sneakerhypen ikke kunne nå nye højder, skulle en række high heat udgivelser nok vise os noget andet. Året har været præget af en lang række skelsættende releases, som med garanti nok skal gå i historie bøgerne. Mens OFF-WHITE og Nike fortsætter deres fremmarch med begrænsede og limiterede releases, er Kanye West og han Yeezy brand gået i den modsatte grøft, og udgiver nu Yeezy sneakers i langt større mængder end førhen – men stadig med samme efterspørgsel.

Selvom de to overstående samarbejder har resulteret i en lang række eftertragtede og populære sneakers, så er årets højdespringer uden tvivl det feterede samarbejde mellem Houston rapperen, Travis Scott, og Nike. Med en håndfuld releases sidste år, var der for alvor lagt i ovnen til årets helt store release, Travis Scott x Air Jordan 1, som udkom tidligere på året.

Blandt de mere generelle releases har Nike P-6000, Vomero 5 og adidas Falcon fyldt rigtig godt i gadebilledet. De er beviset på, at vi endnu ikke er færdige med retro-trenden, som hersker i bedste velgående lige nu. Derudover finder vi også ikoniske sneakers såsom Air Force 1 og Air Max 97 blandt de mest populære sneakers i 2022.

Sneaker trends 2023

Er der noget, vi har lært igennem de sidste par år, så er det, at man aldrig helt kan regne med, hvad årets sneaker trend bliver. Især i 2022 har det været svært at forudsige, eftersom de store brands har haft svært ved at slippe de store sneakers trends fra sidste år. Derfor vil man opleve, at 2023 byder på nogle af de samme sneaker trends:

Chunky sneakers

I 2020, 2021 og 2022 var chunky sneakers en af de trends, som var på alles læber, og alle sneaker brands med respekt for sig selv, havde som minimum et par i deres sortiment designet i et oversize look. Trenden ser ud til at holde ved i år, hvor blandt andet Nike har lanceret den helt nye P-6000 silhuet. Som det ser ud lige nu, så forudser vi, at selvsamme sneaker trend vil være at finde i 2023.

Tech sneakers

En sneaker trend som for alvor har taget fart i år er tech-inspirerede sneakers. I denne kategori finder vi blandt andet de eftertragtede adidas 4D sneakers, der indeholder en 3D trykt sål lavet af væske, lys og ilt. Nike meldte sig også på banen med deres nye Adapt BB, en selvspændende basketball sneaker, der kan forbindes til din smartphone, og som er i en liga helt for sig selv. For de store athleisure-mærker som Nike og Adidas er meget af deres fokus flyttet til innovative løsninger, og vi kommer uden tvivl til at se endnu mere til denne sneaker trend i de kommende år.

Tekstur sneakers

I en helt anden boldgade finder vi en up-and-coming sneaker trend som spås stor fremgang i 2020. Vi har set enkelte forsøg i 2020, hvor de store brands har forsøgt sig med alternative materialer på sneakers. Vi så det senest, da 3X1 Denim x Nike Air Force 1 Low ”Selvedge Denim” Pack releasede, hvor begge par sneakers kom med overdele klædt i denim, og har ligeledes set det i samarbejdet mellem Levis og Nike. Så gør dig klar – sneakers med alternative overdele bliver mere udpræget i løbet af 2023.

Retro sneakers

En sneaker trend i 2022, som er umulig at komme udenom, er udgivelsen af sko med et retro-inspireret udseende. De bedste eksempler fra sidste år, som blandt andet tæller Nike M2k Tekno, Vomero 5, adidas Falcon, Nike P-6000 og adidas Magmur Runner, er  igen i år nogle af de mest populære sneakers i 2021. Denne sneaker trend er kommet for at blive, og vil uden tvivl fortsætte som sneaker trend i 2023.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.