Skip to main content

Release Dato: 15. juni 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CJ5773-090

Sidste år realiserede Nike en ny basketball-sneaker med ’auto lacing-teknologi’ ved navn Adapt BB. Ligesom sin forgænger, HyperAdapt, er Adapt BB baseret på den fiktive Mag-model fra Back to the Future-filmene, men er skabt direkte til basketball.

Nu er Adapt BB på vej i en ny udgave, der netop hylder Nike Mag ved at være klædt i samme farvekombination af grå, hvid og blå med detaljer i rød, gul og grøn. Derudover har den naturligvis samme, imponerende feature, der gør traditionelle snørebånd overflødige.

Nike Adapt BB ”Mag” udkommer i den 15. Juni, men kun i begrænset antal. De forventes at ryge enormt hurtigt, så vær klar, hvis du vil sikre dit par.

Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, tilbud, inspiration og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

Jordan 4 White Red
Releases

Nike Air Jordan 4 Retro Red Cement

Jonas HansenJonas Hansen11. september 2023
Jordan 1 World Make Japan
Releases

Nike Air Jordan 1 Low Sashiko Denim

Jonas HansenJonas Hansen4. september 2023