Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 11. maj 2019
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: CD4487-100

Travis Scott havde et utroligt år 2018 – ikke bare på musikscenen, hvor hans længeventede Astroworld-album endelig blev en realitet, men også inden for sneakers, hvor han både udgav eksklusive udgaver af Air Force 1 og Air Jordan 4 sammen med Nike.

2019 ser imidlertid kun ud til at blive endnu større for den unge Houston-rapper, der er klar med ikke bare én, men to nye ”Cactus Jack”-udgaver af den måske mest ikoniske sneaker af dem alle: Air Jordan 1.

Skoen er klædt i læder og ruskind i cremehvid, sort og samme brune farve, som er at finde på Air Jordan 3 ”Mocha”, hvilet sikrer et raffineret og livsstilsvenligt udtryk. Dette er kombineret med malplaceret ”Cactus Jack”-branding på pløsen og –logo på hælene. Det der dog virkelig gør skoen unik er de omvendte Swoosh-logoer på ydersiden af skoene, som aldrig tidligere er set på Air Jordan 1.

Tidligere har Nike beskyttet Air Jordan 1 mod markante designmæssige ændringer i forbindelse med samarbejder for at bibeholde dens originale design og DNA. Det fik Virgil Abloh dog lavet om på, da han fik lov foretage en komplet dekonstruktion af skoen i forbindelse med hans ”The Ten” kollektion i 2017. Det viste sig at være en stor succes, og nu har Travis Scott altså fået lov at gå samme vej. Efter alt at dømme bliver den også en stor succes.

Travis Scott x Air Jordan 1 Retro High Cactus Jack udkommer den 11. maj 2019. Tjek vores Release Kalender for flere nyheder, og husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

ONLINE RELEASE – FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.