Alt du skal vide om Nike Vomero 5 sneakers

Nike Zoom Vomero +5 udkom oprindeligt i 2010, og har et minimalistisk og teknisk look, som er en af de trends, vi kommer til at se mere til i 2019. Mange har allerede spået sneakeren en stor succes i år, hvilket kun blev forstærket, da Drake bar den under hans Assassination Vacation Tour tidligere i år.

Seneste Nike Vomero 5 Releases

Nike Zoom Vomero 5 Cobblestone
Pris: 1.299 DKK
Nike Zoom Vomero 5 Oatmeal
Pris: 1.299 DKK
Nike Zoom Vomero 5 SE SP “Racer Blue“
Pris: 1.199 DKK
Nike Zoom Vomero 5 SE SP “Green/Black“
Pris: 1.199 DKK
Nike Zoom Vomero 5 SE SP “Dark Grey/White“
Pris: Ukendt
A-COLD-WALL* x Nike Zoom Vomero +5 Pack
Pris: Ukendt

Seneste Nyheder

Hvor kan man købe Nike Vomero 5 i Danmark?

Sneakeren vil være tilgængelig hos en lang række sneakers forhandlere i Danmark i takt med, at den releaser i løbet af året. Hvis man ønsker at købe Nike Vomero 5 kan man besøge Nike Store eller kigge vores store forhandleroversigt igennem. Her har vi listet over 25 forskellige sneaker webshops, hvor du kan købe de nyeste sko.

Hvad koster Nike Vomero 5?

Skoen findes allerede i en række forskellige versioner. Deriblandt en version, som er lavet i samarbejde med A-COLD-WALL*. Den koster 1.649,95 DKK. Men lad dig ikke afskrække af det. Den høje pris skyldes samarbejdet med ACW. Den normale version af Nike Vomero 5 har en pris på 1.199,95 DKK.

Hvordan passer Vomero 5?

Inden vi svarer på spørgsmålet, er det vigtigt at påpege, at alle fødder er forskellige. Vi anbefaler derfor altid, at man prøver skoene først, såfremt det er muligt, inden man køber et par Nike Vomero 5 sneakers. Har man ikke mulighed for dette, kan vi anbefale, at man tager sin vanlige Nike størrelse. Så plejer du at bruge størrelse 44 i Nike sneakers, så skal du købe skoene i samme størrelse.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 18.000 gange, og indholder lige nu over 14.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.