Skip to main content

#nike_HF4524-111_VOMERO5JAPAN

Nike Store

Release: kl.09:00

StockX

Tilgængelig nu

Farfetch

Tilgængelig nu

KLEKT

Tilgængelig nu

Nike Air Zoom Vomero 5 PRM Design by Japan (HF4524-111) træder ind på scenen den 1. april 2024, med et unikt fodspor, der kombinerer Japansk finesse med Nikes banebrydende teknologi. Dette mesterværk, som kan erhverves for 1.399 DKK hos Nike Store, er en hyldest til håndværk og innovation.

Den udsøgte silhuet af Nike Air Zoom Vomero 5 PRM Design by Japan viser sig at være en kunstnerisk fejring af kulturelle broer. Sneakeren er udstyret med omhyggeligt udvalgte materialer, der skaber et lærred af komplekse teksturer og rige nuancer. Den blide kontrast af creme og pastelfarver indrammet af en klassisk sort Swoosh tilføjer et strejf af subtilitet, mens de blå og koral accenter sørger for et moderne twist.

Teknologien bag denne model er lige så imponerende som dens æstetik. Med Nike’s signatur Air Zoom puder, oplever bæreren en følelse af at gå på skyer, takket være den uovertrufne reaktivitet og komfort. Dette, sammenkoblet med den slidstærke ydersål, sikrer en løbesko, der kan modstå både tidens tand og de mest krævende bymiljøer.

Når Nike Air Zoom Vomero 5 PRM Design by Japan lanceres den 1. april 2024, vil det ikke blot være en tilføjelse til din sneaker-samling, men et statement om raffineret smag og avantgarde designforståelse. Hold dit blik fast på Nike Store og vær klar til at indfange essensen af denne ikoniske udgivelse.”

I vores Release Kalender kan du finde andre kommende releases fra alle de største sneaker brands, holde dig opdateret på direkte links til skoene hos forhandlerne, raffles samt eventuelle ændringer for udgivelsen. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook, Instagram og Tik Tok, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

Sneaker detaljer

Release dato: 1. april 2024
Pris: 1.399 DKK
Brand: Nike
Modelnummer: HF4524-111

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy

Releases

Nike SB Dunk Low J-Pack Chicago

Jonas HansenJonas Hansen15. april 2024
Releases

New Balance 991V2 Light Grey

Jonas HansenJonas Hansen5. april 2024