Alt du skal vide om adidas Magmur Runner sneakers

adidas’ Magmur Runner er en helt ny sneaker-model inspireret af 90’erne. Magmur Runner kombinerer en chunky adiPrene-sål med en panelleret overdel af læder, mesh og ruskind, hvilket giver et dynamisk, 90’er-æstetisk udtryk.

Læs alt om adidas sneakers.

SE ALLE DE NYESTE ADIDAS SNEAKERS HER

Seneste adidas Magmur Runner Releases

adidas Magmur Runner “White/Black“
Pris: 999 DKK
adidas Magmur Runner “Grey“
Pris: 999 DKK
Naked x adidas Consortium Magmur Runner
Pris: Ukendt

9 grunde til at købe adidas Magmur Runner sneakers

  • Helt ny model fra adidas
  • God hverdags sneaker
  • Til trods for et chunky look føles sneakeren stadig let
  • En oplagt sommersko
  • God pasform og høj komfort
  • Prisen er kun 999 kroner.
  • Lavet af modstandsdygtige materialer
  • Inspireret af 90’erne
  • Adiprene-støddæmpning i hælen

Hvor kan man købe adidas Magmur Runner sko i Danmark?

Foruden den eksklusive version, som danske NakedCPH har designet og udgivet tilbage i marts 2019, så blev de første almindelige adidas Magmur Runner sneakers udgivet den 1. maj 2019, og kan lige nu fås hos en række danske forhandlere. Det gælder blandt andet Rezet Store og adidas’ egen webshop.

Hvad koster adidas Magmur Runner sneakers?

Den nye Magmur Runner fra adidas har en pris på 999 kroner, hvilket placerer den i kategorien over prisbevidste nye sneakers. Med en lav pris og et lækkert design er der ingen tvivl om, at sneakeren bliver en af de mest populære modeller til kvinder i 2019.

Hvordan passer adidas Magmur Runner?

Det er altid svært at svare på spørgsmålet; hvordan passer adidas Magmur Runner? Isår når der er tale om en helt ny model, som ikke har været på markedet før. Men hvad vi har kunne researche os frem til, så skal du gå efter den størrelse, som du plejer at bruge i adidas sneakers. Så bruger du eksempelvis størrelse 39 ⅓ i Falcon eller Superstar, så skal du købe Magmur Runner i samme størrelse. Men husk på, at alle fødder er forskellige. Vi anbefaler derfor altid, at man prøver skoene først, såfremt det er muligt, inden man køber et par Magmur Runner sneakers.

adidas Magmur Runner tilbud

Eftersom der er tale om en helt ny model, så skal man ikke forvente, at se Magmur Runner på tilbud lige foreløbigt.Såfremt det sker, vil tilbuddet oftest fremgå af vores Facebook side, hvor vi dagligt deler nyheder, tilbud og rabatkoder. Vi har også en stor udsalgsguide, hvor du kan finde alle de bedste sneaker udsalg og tilbud.

Anmeldelse af adidas Magmur Runner

Med udgivelsen af Magmur Runner holder adidas liv i den verserende “dad shoe”-trend, hvor chunkiness og oversize elementer præger designet. De er sluppet godt fra det, og har skabt en sneaker, som på alle måder fremstår indbydende, nyskabende og ikke mindst prisvenlig. Vi tror, at adidas med deres nye Magmur Runner sneakers, går et stort forår og sommer i møde, hvor skoen for alvor vil komme til sin ret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 18.000 gange, og indholder lige nu over 14.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.