Alt du skal vide om Air Max 270

Med lanceringen af den nye Nike Air Max 270 React sko understreger Nike endnu en gang, at de mestrer sammenspillet mellem innovation og komfort til perfektion.

Læs alt om Nike sneakers.

SE ALLE DE SENESTE NIKE SNEAKERS HER

Seneste Air Max 270 React Releases

Nike Air Max 270 React ENG Neon
Pris: 1.299 DKK
Nike Air Max 270 SE Flash Crimson
Pris: 1.399 DKK
Nike Air Max 270 React Winter “Black/Silver”
Pris: 1.299 DKK
Nike Air Max 270 React “Light Beige Chalk”
Pris: 1.299 DKK
Nike Air Max 270 React “Hyper Jade”
Pris: 1.300 DKK
Nike Air Max 270 React “Electro Green”
Pris: 1.299 DKK
Nike Air Max 270 React “Black/Grey”
Pris: 1.299 DKK
Nike Air Max 270 React “Bauhaus”
Pris: Ukendt

Seneste Nyheder

6 grunde til at købe Nike Air Max 270 React sneakers

  • Splinternyt design
  • Kombinerer to af Nikes førende sål-teknologier for max komfort
  • Fås i flere unikke farvekombinationer.
  • Retro-inspireret, men moderne.
  • Kan blive en nyklassiker – køb den tidligt.
  • Inspireret af årets sneaker 2018, Nike React Element 87

Historien bag Nike Air Max 270 React

Hvert år lancerer Nike et nyt medlem af Air Max-familien i form af en ny Air Max-model, og i 2018 var den model Air Max 270. Modellen skilte sig ud ved at være udstyret med den højeste Air-enhed til dato, som desuden var den første der var specifikt designet til livsstilsbrug. På omtrent samme tid, som Air Max 270 blev lanceret, løftede Nike desuden sløret for den nye Epic React-løbemodel som frontløber for deres banebrydende React-sålteknologi.

Foruden Epic React har React-teknologien siden været at finde i sålen på en række enormt populære modeller fra Nike – blandt andet React Element 87 og senest Nike React Presto. Nu har Nike imidlertid besluttet sig for at kombinere de to sål-teknologier i den splinternye model, Air Max 270 React. 

Nike Air Max 270 Reacts design

De nye Nike Air Max 270 React sneakers er bygget op omkring samme Air-enhed i hælen, som er at finde i Air Max 270, og React-teknologi i resten af sålen. Kombinationen af de to radikalt forskellige sål-teknologier sikrer enormt behagelig stødabsorbering og et dynamisk, stabiliseret afsæt. Samtidig giver det sålen et unikt udtryk i mødet mellem den runde, skinnende Air-enhed og den matte, hvide React-sål med sit karakteristiske varmezone-inspirerede mønster.

Overdelen på Nike Air Max 270 React sko har det panellerede, retro-inspirerede design, som har været enormt populært i 2018 og 19, men i en mere elegant eksekvering end tidligere set. Panelerne er nemlig udarbejdet i tynde og lette, syntetiske materialer, der giver skoen et forfriskende og moderne præg. Det giver samtidig luft til vilde og iøjnefaldende farvekombinationer uden, at det bliver for meget.

På trods af det store fokus på teknologi er Nike Air Max 270 React ikke sparet for en række fede detaljer. For at understøtte skoens livsstilsorienterede DNA er den udstyret med ny ”AIR270 REACT” branding på pløsen, et tiltalende, sidevendt Swoosh-logo på hælen.

Hvor kan man købe Nike Air Max 270 React sko i Danmark?

Nike Air Max 270 React kan både købes på Nikes egen danske hjemmeside og hos en række, betroede forhandlere fra både Danmark, Sverige, Tyskland og England, som alle tilbyder levering til Danmark. Find det fulde forhandleroverblik med direkte forhandlerlinks tilknyttet hver model ved at klikke på modellerne ovenfor.

Hvordan passer Nike Air Max 270 React? – Guide til størrelser

Det er aldrig nemt at vide, hvilken størrelse man skal vælge, når man handler sneakers på nettet – særligt ikke, når der er tale om en helt ny model. Heldigvis har Nike Air Max 270 React en standard pasform, og den passer ”true to size”. Derfor anbefaler vi, at du vælger den størrelse, som du normalt bruger i Nike sneakers.

Hvad koster Air Max 270 React sko?

Lige nu ligger prisen på Nike Air Max 270 React sneakers fra 1200 DKK. Det gælder både herre- og kvindestørrelser.

Nike Air Max 270 React tilbud

Eftersom Nike Air Max 270 React i skrivende stund er en splinterny model, vil der gå noget tid, før den ender i diverse udsalg. Spørgsmålet er hvor længe. Alt tyder på, at Nike Air Max 270 React kommer til at fylde meget i sidste halvdel af 2019, og at Nike har planer om at udgive en række forskellige colorways. Det betyder, at der på sigt bør være god mulighed for at finde den på tilbud. Vi scanner konstant sneaker-markedet, og skulle vi falde over et tilbud på Nike Air Max 270 React melder vi det ud på vores Facebook-side – sørg for at følge os. 

Anmeldelse af Nike Air Max 270 React

Nike Air Max 270 React er et friskt pust i en tid domineret af relanceringer af gamle modeller fra især 90’erne og 00’erne. Den hopper med på retro-trenden, men med et moderne twist og selvfølgelig moderne teknologi, der sikrer sublim komfort. Nike Air Max 270 React sneakers kan derfor klart anbefales, hvis du er på jagt efter en trendy og komfortabel model til hverdagsbrug.

 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 18.000 gange, og indholder lige nu over 14.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.