Alt du skal vide om Gucci sko

Gucci sneakers har for længst taget rykket fra runways i Milano, New York og Paris, til gader og stræder verdenen over. I de senste år har vi oplevet en eksplosiv efterspørgsel på sneakers fra Gucci, og det ser ud til at fortsætte et godt stykke tid endnu!

Se alle sneaker brands.

Seneste Gucci sneakers

Gucci New Ace Tennis Bee
Pris: 3.835 DKK
Gucci Rhyton Gucci Print
Pris: 6.149 DKK
Gucci New Ace GRG Snake White Red Green
Pris: 4.315 DKK

Hvor kan man købe Gucci sko i Danmark?

Det kan være svært at opstøve Gucci sneakers i Danmark, da de kun forhandles ved et få tal af butikker – herunder deres egen Gucci butik i København. Dog findes der mange hjemmesider, som sælger Gucci sko og som uden problemer kan levere dem til din dør i Danmark. Det gælder blandt andet fashion giganten, Endclothing, som sender fra Storbritannien. De har en kæmpe webshop, samt butikker i henholdsvis London og Newcastle.

Hvordan passer Gucci sneakers?

“Hvordan fitter Gucci sneakers?” er et spørgsmål, der går igen og igen på vores sociale medier. Først og fremmest er det vigtigt at huske på, at fødder er forskellige. Så selvom en sko passer true to size for vores vedkommende, kan det sagtens være anderledes for dig. Men når det er sagt, så er svaret på, hvordan Gucci sko passer, at de er true to size. Det betyder, at bruger du normalt UK9 i adidas og/eller Nike, så anbefales det, at bestille den samme størrelse i Gucci sko. Derudover anbefaler vi dog til hver en tid, at man prøver skoene, hvis man har mulighed for det inden køb. På den måde er du sikker på, at du får den helt rigtige størrelse med hjem.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 18.000 gange, og indholder lige nu over 14.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.