Om Sneakerworld

Sneakerworld® blev stiftet i 2013, og er i dag vokset til at være det største medie inden for sneakers og fodtøj i Skandinavien. Vi har fokus på at give folk nyheder omkring de nyeste sneakers, bedste tilbud, samt daglig inspiration. På Sneakerworld.dk finder du det klassiske newsfeed, hvor du dagligt kan blive opdateret omkring nyheder fra alle de store brands. Vi har også en stor release kalender, hvor du kan finde alt omkring kommende releases. Her samler vi information vedrørende forhandlere, priser, release tidspunkter, samt direkte links. Du kan besøge vores release kalender her. Det er dog vigtig at understrege, at vi ikke sælger sko og sneakers. Vi samarbejder med en lang række butikker og webshops, som vi ind imellem henviser til. Såfremt du har købt et par sneakers hos en af vores samarbejdspartnere, bedes du rette henvendelse til den pågældende butik, såfremt du måtte have spørgsmål til dit køb.

SNEAKERWORLD.DK ER OMTALT I FØLGENDE MEDIER

BT Logo
Berlingske Logo
Jyllands Posten Logo
Eurowoman Logo

PRAKTISK INFORMATION

Virksomhedsinformation

Fiskerivej 2K, 1 sal
Att: Loehde Hansen Media ApS
8000 Aarhus C
Danmark
CVR: 37693774
Telefon: 93 99 19 09
Reklamebeskyttet
———–
Sneakerworld® er et registreret varemærke

Kontakt

Har du brug for at kontakte os, kan det gøres igennem vores beskedsystem her. Vi bestræber os efter, at svare på din henvendelse indenfor 24 timer.

Reklamer

Sneakerworld.dk er gratis for dig som forbruger at benytte. Der kan dog forekomme reklamer i form af bannere, samt henvisningslinks. Læs vilkår og betingelserne for brugen af Sneakerworld.dk her.


FIND OS PÅ FØLGENDE SOCIALE MEDIER

1457207035_facebook
1457207028_instagram
1457207050_twitter
1457207046_snapchat
MP Badge