Sponsoreret indhold

På Sneakerworld® kan du opleve artikler, som er markeret med “Annonce”, “Sponsoreret indhold” og/eller “Reklame”. Det betyder, at produktet i artiklen er sponsoreret af en samarbejdspartner – men det redaktionelle indhold, udtalelserne og informationerne i artiklerne er originalt fra teamet bag Sneakerworld.dk.

Affiliate links

I nogle af vores artikler, samt i Release Kalenderen, benytter vi affiliate links (henvisningslinks/reklame links). Dette betyder, at vi muligvis modtager kommission, når du køber et produkt hos den samarbejdspartner, som vi henviser til. Dette betyder dog ikke, at det bliver dyrere for dig at købe produktet. Du betaler kun den pris, som fremgår hos den henviste samarbejdspartner.

Links til andre webshops og hjemmesider

Sneakerworld®, som er ejet af Loehdehansen.com, kan indeholde links til tredjeparts websteder eller tjenester, der ikke ejes eller kontrolleres af Loehdehansen.com.

Loehdehansen.com og/eller Sneakerworld.dk har ingen kontrol over, og påtager sig intet ansvar for indholdet, fortrolighedspolitik eller praksis af enhver tredjeparts webshop eller tjeneste. Du anerkender og accepterer, at Loehdehansen.com ikke er ansvarlig eller erstatningspligtig, hverken direkte eller indirekte, for eventuelle skader eller tab forårsaget, eller påstås at være forårsaget af eller i forbindelse med brug af eller tillid til sådanne indhold, varer eller tjenester tilgængelige på eller via sådanne webshops eller tjenester.