Bliv klog på de populære Nike M2K Tekno sneakers

Én af de mest interessante nye silhuetter fra Nike i 2018 var den nye M2K Tekno – en opdateret nyfortolkning af den kultklassiske Air Monarch. Her kan du læse alt om den eftertragtede sko.

Læs alt om Nike sneakers.

SE ALLE DE SENESTE NIKE SNEAKERS HER

Seneste M2K Tekno Releases

Nike M2K Tekno “Triple White“
Pris: 800 DKK
Nike M2K Tekno “Black/White“
Pris: 800 DKK
Nike M2K Tekno “Phantom“
Pris: 800 DKK
Nike M2K Tekno “White/Red/Blue“
Pris: 800 DKK
Nike M2K Tekno “Phantom/Hyper Crimson“
Pris: 830 DKK

Seneste Nyheder

7 grunde til at købe Nike M2K Tekno

  • Retro udseende
  • God all-round hverdags sneaker
  • Til trods for en chunky sål føles sneakeren stadig let
  • God pasform og høj komfort
  • Prisen er kun 799,95 kroner.
  • Lavet af modstandsdygtige materialer
  • Fås i mange farver til både mænd og kvinder

Historien bag Nike M2K Tekno

Den chunky sko blev første gang spottet under et Spring/Summer runway show for designeren John Elliott tilbage i 2018. Siden da, er det gået rigtig stærkt for silhuetten, som blandt andet var en af de mest populære sneakers tilbage i 2018. Modellen er skabt af designeren, Jin Hong, som ønskede at lave en opdateret version af kultsneakeren, Air Monarch. Kender man bare en anelse til Nikes ældre modeller, vil man hurtigt kunne se, at flere designelementer fra Air Monarch sneakeren går igen i den nyere Nike M2K Tekno. Dette kommer især til udtryk på overdelen der er konstrueret mesh og læder og er tilsat en række moderne detaljer i forhold til sin forgænger.

Her kan du købe Nike M2K Tekno i Danmark

Siden den første udgivelse tilbage i 2018, har rigtige mange danske sneakers forhandlere fået den populære Nike M2K Tekno på lager. Du finder den i de fleste sko- og sportsforretninger landet over. Har du ikke en skobutik i nærheden, kan du sagtens købe Nike M2K Tekno online. Du finder den blandt andet hos Nike Store i et væld af farver.

Hvad koster Nike M2K Tekno?

I forhold til mange andre nye sneakers på markedet, så har Nike M2K Tekno en lav pris. Skoene kommer med en generel udsalgspris på 799,95 kroner for både herre- og damemodellen. Det er sjældent set, at man får så meget for sin penge, når man køber sneakers fra de større brands.

M2k Tekno størrelse og fit

Det er altid svært at svare på spørgsmålet; hvordan passer Nike M2K Tekno? Først og fremmest skal man huske på, at alle fødder er forskellige. Vi anbefaler derfor altid, at man prøver skoene først, såfremt det er muligt, inden man køber et par Nike M2K Tekno sneakers.

Nike M2K Tekno Dame

Skal du købe et par Nike M2K Tekno til damer, så anbefaler vi, at du tager den samme størrelse, som du plejer at bruge i Nike sneakers. Har du ikke et par Nike sneakers, kan du også tage udgangspunkt i din størrelse i adidas, Asics og New Balance sko.

Nike M2K Tekno Herre

Det samme gør sig gældende, hvis du skal købe M2K Tekno sneakers til herrer. Her kan du ligeledes gå efter den størrelse, som du plejer at bruge i Nike sneakers.

Funktioner og brug

Med en pris på 799,95 kroner kommer du ikke i nærheden af en bedre, billigere eller mere komfortabel hverdagssko. Den bastante overdel, som er udarbejdet i mesh og læder paneler, er ekstrem slidstærk, og skabt til at blive brugt. Dette gjorde blandt andet Nike M2K Tekno til en af de mest populære festival sneakers sidste år, hvilket med garanti også vil gentage sig under sommerens festivaler i 2019.

Nike M2K Tekno tilbud

Hvis du vil være sikker på, ikke at misse et godt Nike M2K Tekno tilbud, så anbefaler vi, at du følger os på Facebook. Her holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, tilbud og rabatkoder. Vi har også en stor udsalgsguide, hvor du kan finde alle de bedste sneaker udsalg og tilbud.

Anmeldelse af Nike M2K Tekno

Hvis du leder efter en god all-round sneaker, som kan holde til lidt af hvert, så skal du købe Nike M2K Tekno sneakers. Sjældent finder man en sko, som både har udseendet og komforten med sig – samtidig med, at prisen stadig er yderst fornuftigt. Du kan lige nu købe Nike M2K Tekno sko i mere end 10 forskellige farver til både mænd og kvinder. Så der burde være lidt for enhver smag.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 18.000 gange, og indholder lige nu over 14.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.