Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 16. august 2018
Pris: 800 DKK
Produktkode: AV4789-001

Én af de mest interessante nye silhuetter fra Nike i år er M2K Tekno – en opdateret nyfortolkning af den kultklassiske Air Monarch. Den blev lanceret tidligere på året eksklusivt til kvinder, men nu er den langt om længe på vej til herrerne også – blandt andet i denne ”Phantom” colorway som du kan få al info om her.

Nike M2K Tekno er konstrueret af en robust og bastant mellemsål, som bærer flere ligheder til den, som sidder på den klassiske Air Monarch. Den er kombineret med en markant ydersål, som svøber sig op omkring mellemsålen og danner et solidt fundament for overdelen. Den består af læderpaneler med en mesh-pløs, påsyede Swoosh-logoer og et plastikpanel, der svøber sig omkring hælen.

Designet sikrer ”chunky”, men elegant udtryk, som passer perfekt til de præferencer der dominerer sneakers lige nu.

Én af de første M2K Tekno-colorways, som ankommer til herrer er denne ”Phantom”. Den består af en cremehvid sål og overdel med skrøbelige pastelfarvede paneler og et mere markant sort panel på ydersålen samt en orange plastik-enhed, som skaber god kontrast. Det giver den et 90’er-præget udtryk, som igen er med til at imødekomme tidens design-præferencer.

Alt i alt er Nike M2K Tekno ”Phantom” en super fed sneaker, og der er ingen tvivl om, at den kommer til at gå som varmt brød.

Nike M2K Tekno ”Phantom” udkommer d. 16. august hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

JD SPORTS
Tidspunkt: 09:00

Gå til JD Sports

CALIROOTS
Tidspunkt: 09:00

Gå til Caliroots

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

STOY
Tidspunkt: 09:00

Gå til STOY

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.