Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Kom helt ind under huden på M2K Tekno – én af de mest trendy modeller fra Nike lige nu.

Nike tog fusen på alt og alle tidligere på året, da de tog en af deres mest latterliggjorte sko, Air Monarch, lancerede den i en ny udgave og gjorde den til én af de mest moderne og efterspurgte modeller på markedet i år – M2K Tekno.

Dad sneaker

M2K Tekno har flere paralleller til Air Monarch, der gentagne gange er kåret som den ultimative ’dad sneaker’, og især sålen giver associationer til retro Nike-design med sin bastante form. Samtidig adskiller M2K Tekno sig dog betydeligt fra sin forgænger med et komplet opdateret design.

Opdateret retro

Dette kommer især til udtryk på overdelen der er konstrueret mesh og læder og er tilsat en række moderne detaljer – bl.a. TPU-paneler ved hælene, 3M-reflekser på hælstropperne, og et mini Swoosh-logo på siden for at tilpasse modellen til et nutidigt publikum.

Voluminøs men elegant

Resultatet er en voluminøs, men alligevel elegant sneaker, der både følger med tidens tendenser og hylder klassisk Nike-design. Den er perfekt til dig, der gerne vil hoppe med på ’chunky’-bølgen, men på en stilren og tidløs måde.

God pris

Vi har haft fingrene i M2K Tekno i dens mest nedtonede udgave – ”Black/White”, men den fås også i mere farverige, retro-inspirerede varianter. Find dem alle hos Nike lige nu til en overkommelig pris på 799,95 kr. 

Shop nedenfor, og tjek Release Kalender for andre sneaker-nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB NIKE M2K TEKNO HER

Download vores nye sneaker-app

Du kan lige nu downloade vores nye sneaker-app, All Pairs, på App Store. Her har vi samlet over 14.500 par sneakers fra alle de største brands. Prøv desuden vores Sneaker Assistent, som kan overvåge sneaker-markedet for dig. Den sørger for at sende dig notifikationer, når dine yndlings sneakers releaser, restocker eller kommer på tilbud. Du kan læse mere om appen lige her. Derudover kan du følg All Pairs på Instagram og Facebook, hvis du vil følge med i appens udvikling.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.