Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Nike REACT har været under kyndig behandling af UNDERCOVERS’ egen Jun Takahashi, som præsenterer Nike REACT Element 87.

Tech inspireret design

UNDERCOVER debuterede silhuetten ved deres ”Ready to Wear” show ved Paris Fashion Week tilbage i marts, og nu er der delt friske billeder af sneakerkollektionen. Sålen er fremstillet i Nikes nye, revolutionerende skumteknologi, REACT, som er en skarp konkurrent til adidas’ BOOST-teknologi og holder dine skridt lette og bløde. Overdelen er tech-inspireret og indeholder både translucente lag, tydelige syninger og reflekselementer. Nike REACT Element 87 synes at være et perfekt match mellem Nikes performance teknologier og Jun Takahashis kreative univers.

Hvornår releaser UNDERCOVER x Nike REACT Element 87?

Nike REACT Element 87 har endnu ikke en officiel releasedato, men den forventes at udkomme omkring efteråret i år. Hold øje med Sneakerworld for flere opdateringer på UNDERCOVER x Nike, og klik forbi vores brugervenlige Release Kalender, hvor du kan se hvilke sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Sociale medier

Husk at følge os på Instagram, YouTube og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på releases, restocks og de seneste nyheder fra den store sneakerverden.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.