Releases

Release Dato: 2. maj 2019
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: AQ1090-300

Efter et par stille måneder, viser den amerikanske sportsgigant, Nike, omsider en ny colorway frem af deres succesrige React Element 87 sneaker. Få alle detaljerne her.

Nike React Element 87 ”Moss” kommer i en blanding af forskellige jordfarver i dæmpede nuancer, som giver det tekniske design en ny livsstilsfølelse. Den delvis gennemsigtige overdel er tilbage i en ultra let og vandafvisende udgave, hvortil man finder et lavt hængende, sort Swoosh logo på skoens ydersider.

Nike fortsætter den futuristiske stil med en chunky, hvid mellemsål med orange nuancer – både på sneakerens bund og sider. Ligesom på de foregående React Element 87 modeller kommer denne version også med en mellemsål bestående af Nikes React-skum, som holder dine skridt lette og bløde.

Nike React Element 87 havde et stærkt 2018 med vellykkede udgivelser som eksempelvis samarbejdet med den japanske designer og ejer af UNDERCOVER, Jun Takahashi. Der hersker derfor ingen tvivl om, at dette langt fra bliver det sidste, vi ser fra den populære serie i 2019.

Sørg for at sidde klar ved tasterne den 2. maj 2019 når Nike React Element 87 ”Moss” udkommer hos Nike og andre forhandlere. Find direkte links nedenfor, og husk at tjekke vores store Release Kalender for flere kommende udgivelser. Du kan desuden følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.