Sneakerworld® nyhedsmediet, samt apps og nyhedsbreve er en gratis tjeneste og service, som er ejet af Loehdehansen.com. Inden du benytter Sneakerworld.dk, samt alle de services, som hjemmesiden og vores andre tjenester indeholder, bedes du venligst læse disse vilkår og betingelser igennem omhyggeligt. Disse vilkår gælder for alle besøgende, brugere og andre, der har adgang til eller bruger Sneakerworld.dk.

Ved at benytte hjemmesiden og tilhørende tjenester accepterer du automatisk disse vilkår.

Intellektuel ejendom

Indehold, funktioner og services på Sneakerworld.dk er, og forbliver eksklusiv ejendom for Loehdehansen.com, samt licensgivere. Hjemmesiden og brandet er beskyttet af copyright og andre love i både Danmark og udlandet. Hverken logo, tekster eller billedemateriale produceret af Sneakerworld.dk må benyttes uden en forudgående skriftlig tilladelse fra Loehdehansen.com.

Sneakerworld® er et registreret varemærke.

Links til andre webshops og hjemmesider

Sneakerworld.dk kan indeholde links til tredjeparts websteder eller tjenester, der ikke ejes eller kontrolleres af Loehdehansen.com.

Loehdehansen.com og/eller Sneakerworld.dk har ingen kontrol over, og påtager sig intet ansvar for indholdet, fortrolighedspolitik eller praksis af enhver tredjeparts webshop eller tjeneste. Du anerkender og accepterer, at Loehdehansen.com ikke er ansvarlig eller erstatningspligtig, hverken direkte eller indirekte, for eventuelle skader eller tab forårsaget, eller påstås at være forårsaget af eller i forbindelse med brug af eller tillid til sådanne indhold, varer eller tjenester tilgængelige på eller via sådanne webshops eller tjenester.

Loehdehansen.com og/eller Sneakerworld.dk sælger hverken tøj eller sko, og kan derfor ikke holdes til ansvar for eventuelle køb hos tredjeparts webshops eller tjenester.

Vi anbefaler, at du læser vilkår, betingelser og fortrolighedspolitik på alle de tredjeparts webshops og tjenester, som du besøger.

Brugen af vores Black Friday web app

Ved brugen af vores Black Friday web app accepterer du automatisk ovenstående vilkår. Ved brugen af “Favoritter” i web appen indsamles din e-mail adresse. Denne benyttes udelukkende til at gemme og huske dine favoritter.

Ændringer

Vi forbeholder os retten til, efter eget skøn, at ændre eller erstatte disse vilkår til enhver tid.

Cookie- og Privatlivspolitik

Find vores Cookie- og Privatlivspolitik her.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til disse vilkår, bedes du kontakte os. Det kan gøre her.