Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Den super efterspurgte model udkommer i to farverige, nye udgaver.

Nike splinternye React Element 87-model betragtes af mange som én af årets bedste nye silhuetter fra det amerikanske brand. Den blev introduceret i to forskellige udgaver d. 21. juni og udsolgt med det samme de fleste steder, takket være dens tekniske og elegante design.

Heldigvis har Nike flere colorways oppe i ærmet, og allerede nu kan vi løfte sløret for to af dem.

Mere farverige end forgængerne

Mens de to første React Element 87-udgivelser var var klædt i simple farvekombinationer, sort/hvid og cremefarvet/hvid, er de to næste colorways noget mere farverige.

Denne gang har Nike nemlig klædt den avancerede model i henholdsvis lyseblå og hvid med pink detaljer og beige og hvid med grønne og gule detaljer. Designet er imidlertid det samme med en tynd, gennemsigtig overdel med påsyede detaljer og en behagelig REACT-sål.

Unik designprofil

REACT-teknologien blev egentlig introduceret til løbesko, men som så mange andre sål-teknologier, har den også udbredt sig til livsstilssko. Dens design med et bølget mønster sikrer ikke bare sublim stødabsorbering, men giver også et unikt design, der passer perfekt til React Element 87’s designprofil.

Release

Der er endnu ingen forlydender om, hvornår Nike React Element 87 udkommer i disse nye udgaver, så hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.

Mens du venter, kan du læse om de tre særlige UNDERCOVER-udgaver af React Element 87, som Nike og Jun Takahashi også har på vej.

KØB NIKE SNEAKERS HER

Billeder: pinoe

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.