Releases

Release Dato: 11. oktober 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: AQ1090-006

Gik du glip af Jun Takahashis unikke fortolkninger af React Element 87? Så kan du nu trøste dig med, at Nike er klar til at udgive den efterspurgte model i en lignende udgave med samme karakteristiske UNDERCOVER-udtryk. ”Blue Chill/Solar Red” udkommer d. 11. oktober, og du kan få nærmere info her.

React Element 87 har været svær at komme udenom på det seneste. Da den udkom tidligere på året blev den revet ned fra hylderne, og det samme gjorde sig gældende, da Jun Takahashi’s seks UNDERCOVER-udgaver blev lanceret kort efter. Selvom året ikke er omme har den også allerede være i tale som årets bedste, nye design – heldigvis har vi langt fra set det sidste til modellen.

Nike er nemlig klar med tre nye versioner, og de har ingen problemer med at leve op til sine forgængere. Særligt ikke ”Blue Chill/Solar Red” som har et unikt design, der netop sender tankerne over på Jun Takahashi.

Den er bygget op omkring en sort REACT-sål med røde detaljer, som er fundamentet for en farverig overdel i det særprægede, gennemsigtige materiale i blå, gul, rød, sort og hvid. Den sorte sål gør modellen perfekt til efterårsmånederne og er et oplagt køb – men ikke et nemt et af slagsen. Alt tyder nemlig på at den igen bliver revet væk.

Derfor skal du være hurtig, hvis du vl have fat i et par, når Nike React Element 87 ”Blue Chill/Solar Red” udkommer hos Nike og udvalgte forhandlere d. 11. oktober. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.