Releases

Release Dato: 1. juni 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CJ4988-200

Camo-farver pryder den nyeste udgave af React Element 87, der lander på årets første sommerdag. Få alle detaljerne her.

React Element 87 udemærker sig ved at være én af de mest vellykkede, nye sneaker-designs fra Nike i rigtig lang tid, og det med god grund. Ved at kombinere et dristigt og trendsættende design med moderne teknologi og høj komfort sætter den kryds ud for alle kriterierne for en vellykket sneaker.

Modellen er efterhånden udkommet i en række iøjnefaldende udgaver, og det nyeste skud på stammen falder i god tråd med sine forgængere. React Element 87 ”Camo” kommer med en camo-mønstret overdel i semi-gennemsigtigt materiale med rødt Swoosh-logo og neon-gule detaljer, der er kombineret med en hvid React-sål.

Kombinationen skaber et kompromisløst og opmærksomhedskrævende udtryk, der heldigvis gengæld tåler masser af opmærksomhed.

Skal du have fat i et par? Så se frem til, at Nike React Element 87 ”Camo” udkommer den 1. juni. Find direkte links til forhandlere nedenfor og hold dig opdateret på de seneste sneaker-nyheder ved at følge os på Facebook og Instagram.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.