Releases

Release Dato: 2. maj 2019
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: AQ1090-200

To nye udgaver af Nikes super-populære React Element 87 har set dagens lys – én af dem er denne ved navn ”Dusty Peach”.

”Dusty Peach” kommer med det karismatiske design, der sidste år gjorde React Element 87 én af de mest eftertragtede nye sneaker-udgivelser overhovedet. Modellen består af en komfortabel og innovativ React-sål i hvid med TPU-detaljer. Denne er kombineret med en gennemsigtig overdel med tape ’overlays’, rå kanter og store syninger, der sikrer det dekonstruerede og moderne look.

Skoen forener denne gang orange, mørkegrøn, mørkeblå og brun og har dermed igen det farverige udtryk, som passer enormt godt med React Element 87’s design.

Nike React Element 87 ”Dusty Peach” udkommer i begrænset antal d. 2. Maj, og du skal være hurtig, hvis du vil have fat i et par. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.