Releases

Release Dato: 11. oktober 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: AQ1090-004

Nike er klar til at lancere en ny version af deres populære React Element 87-model ved navn ”Total Orange”.

Sjældent er det lykkedes at Nike at lancere en splinterny model med så stor succes, som det er tilfældet med React Element 87. Modellen blev lanceret tidligere på året under enorm opmærksomhed og blev revet væk fra hylderne. Debuten blev hurtigt efterfulgt af et samarbejde med Jun Takahashis UNDERCOVER, som allerede anses som én af de mest vellykkede samarbejder i år.

Nu rider modellen videre på den bølge af popularitet og udkommer i to splinternye udgaver, herunder ”Total Orange” (find den anden i vores Release Kalender).

Modellen kommer med den typisk, gennemsigtige overdel, som denne gang er klædt i blå, sort og orange. React-sålen er holdt i hvid med orange elementer.

Kombinationen af hvid og sort med orange og blå detaljer giver et både sporty og teknisk udtryk, som på fin vis fremhæver det, der har gjort React Element 87 én af årets mest populære sko.

Leder du efter en efterårssko, der tilføjer lidt farve til den grå og mørke efterårsgarderobe, og som garanterer lange blikke på gaden (på den gode måde), så har du her et godt bud.

Nike React Element 87 ”Total Orange” udkommer hos Nike og udvalgte forhandlere d. 11. oktober. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.