Releases

Release Dato: 17. januar 2019
Pris: 1.300 DKK
Produktkode: AQ1090-101

En af de bedste silhuetter fra 2018 vender tilbage. Den subtile Nike React Element 87 ”Light Orewood” udkommer inden længe.

React Element 87 var en af de mest eftertragtede silhuetter i 2018. Den semi gennemsigtige overdel samt den unikke React-sål var et perfekt match, og de fleste releases blev udsolgt på nærmest ingen tid. Den nye ”Light Orewood”-udgave ankommer med en lys beige overdel med en masse farverige detaljer rundt om på skoen. Sålen består selvfølgelig af det innovative React-skum, som sikrer en optimal stødabsorbering.

Hypen omkring Nike React Element 87 koger stadig, og du kan godt forvente, at der bliver rift om størrelserne. Vi anbefaler derfor, at du sidder klar på releasetidspunktet, hvis du vil have fingrene i Nike React Element 87 “Light Orewood”.

Nike React Element 87 “Light Orewood” releaser den 17. januar, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil have fat i et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i den nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.