Releases

Release Dato: 11. oktober 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: AQ1090-005

Årets helt store nyhed fra Nike, React Element 87, er på vej i en ny udgave. Få al info.

At det er blevet efterår ser ikke ud til at stoppe Nike fra udgive deres i øjeblikket mest populære model i en super frisk og ligefrem sommerlig udgave, ”Neptune Green”. Modellen har haft momentum hen over sommeren, og det er forfriskende at se, at årstidernes skiften ikke afholder Nike fra at udgive den i de farverige kombinationer, som passer den bedst.

Denne gang udkommer React Element 87 i et energisk mix af sort, lyserød og lyseblå, der sender tankerne mod “Miami Vice“. Den gennemsigtige overdel er holdt i ”sort”, hvilket giver mulighed for at eksperimentere med et par farverige sokker nedenunder, mens overdelen er hvid. De lyseblå og lyserøde nuancer kommer til udtryk på sål, ved hælen og på pløsen.

Nede i skoen finder man, som sædvanligt, en sko af kork, hvilket sikrer den ekstra wow-fornemmelse, når man får den i hænderne. Sammen med de kvalitets-materialer, det høje komfort-niveau som modellen tilbyder, og selvfølgelig det knivskarpe udseende gør det React Element 87 en premium sneaker, der fortjener al den opmærksomhed, den har fået indtil videre.

Nike React Element ”Neptune Green” udkommer sammen med den anden lige så interessante ”Thunder Blue” colorway d. 11. oktober. Modellen har været super eftertragtet og forventes endnu engang at sælge ud hurtigt.

Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.