Releases

Release Dato: 5. september 2019
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: AO4971-300

Nikes splinternye livsstils-model, Air Max 270 React, er på vej i endnu flere farvekombinationer. Én af dem er denne ”Electro Green”, der fortsætter ned af samme farverige sti som sine forgængere.

Air Max 270 React ”Electro Green” kombinerer turkis, navyblå, gul og rød på en stilsikker måde, der er iøjnefaldende uden at være for meget. Farverne passer godt til skoens legesyge design og er desuden i tråd med dens oprindelige design-referencer til 90’erne.

Air Max 270 React har tiltrukket sig en masse opmærksomhed over de sidste uger, og det er ikke uden grund. Den kan både prale af at være udstyret med den højeste Air-enhed til dato i hælen, super-komfortabel React-teknologi og en super tiltalende 90’er-inspireret overdel.

Nike Air Max 270 React ”Electro Green” udkommer hos Nike og udvalgte forhandlere den 5. september. Find direkte link til forhandlerne nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere Nike-nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.