Releases

Release Dato: 12. marts 2020
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: CW2623-001

Et jubilæum der ikke har fået den helt store omtale i 2020, er Nike Air Max 95’erens 25-års fødselsdag. Den klassiske Nike Air Max-model er i de senere år blevet en smule overset, grundet den stigende popularitet for Air Max 97’eren og andre nye modeller. For at fejre skoens jubilæum, har Nike designet en Nike Air Max React ENG, der tager udgangspunkt i 95’erens klassiske grå og neon farvekombination.

Nike Air Max 270 React ENG Neon er den helt perfekte model, til at genskabe det klassiske Nike Air Max 95’er-design. Med sine mørkegrå og bølgede plastikpaneler, der svinger sig omkring skoens overdel i en lysere grå farve, giver designet klare associationer til 95’erens bølgende paneler. Skoens midter- og ydersål er farvet helt sorte og den synlige Air-del har fået samme neongule farve, som også ses på resten af skoen.

Som fortsættelse af farvekombinationen, er skoens lace loops farvet i en neongul farve, ligesom skoens to små swoosh-logoer på skoens inder- og yderside. Skoens lining, samt panelerne lige under, er lavet i hvid mesh. Den hvide farve fortsætter yderligere ned langs skoens tunge, hvor der er er påsyet et sort panel med en gennemsigtig grøn spænde, der holder skoens snørebånd.

Den nye Air Max 270 React ENG står som et flot symbol på den klassiske Nike Air Max 95, hvor det bølgede design på 270’eren, gør at skoen uden problemer, kan bære den grå og neongule farvekombination.

Nike Air Max 270 React ENG Neon udkommer den 12. marts. på Nikes egen hjemmeside og hos en række forhandler. Så hvis du er stor fan af den flotte colorway og er vild med skoens retro vibes, så tjek vores Release Kalender, hvor du kan finde alle forhandlerne. Hvis du generelt bare er interesseret i sneakers og alt hvad der sker på markedet, så følg Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi vil holde dig opdateret med alt hvad der rører sig.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.