Releases

Release Dato: 18. juli 2019
Pris: 1.300 DKK
Produktkode: AO4971-301

Nike tilføjer et nyt medlem til deres hastigt voksende familie af Air Max 270 React-udgivelser. Denne gang er den fascinerende model klædt i en tiltalende kombination af gule, blå og turkise nuancer, der sikrer et super sommerligt look.

Nike Air Max 270 React udkom tidligere på året og vakte, ikke overraskende, enorm opsigt. Den kombinerer nemlig to af Nikes førende teknologier med et trendy design, der er svært at tage øjnene fra.

Skoen har den rekordstore Air-enhed fra Air Max 270 siddende i hælen, mens resten af sålen udgøres af Nikes innovative React-skum. Det sikrer et højt komfortniveau og en sensationel fornemmelse i hvert skridt.

Overdelen er panelleret efter tidens tendenser med det gennemsigtige materiale fra React Element 87 og bølgende linjer langs siden.

Alt i alt har Nike Air Max 270 React et super vellykket design, og man må bare sige, at modellen er kommet på det helt rigtige tidspunkt.

Vil du have fingrene i denne nye ”Hyper Jade” udgave? Se frem til, at den lander hos udvalgte forhandlere den 18. juli. Find direkte links nedenfor, og find flere udgaver af Nike Air Max 270 React her.

Tjek desuden vores Release Kalender for flere Nike-nyheder.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.