Releases

Release Dato: 3. juli 2019
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: AT6174-001

Én af Nikes helst store sommernyheder er den nye Nike Air Max 270 React, der kombinerer to af Nikes førende sål-teknologier – den rekordhøjre Air-enhed fra Air Max 270 og den populære React-skum, som blandt også pryder React Element 87.

Air Max 270 React lander den 3. juli i en perlerække af farvekombinationer, så der er noget til enhver smag. Èn af dem er denne underspillede ”Black/Grey” udgave, der er holdt i en simpel kombination af sort, hvid og gråtoner.

Mens React-sålen er holdt i en mat hvid, er Air-enheden skinnende sort som kontrast. Overdelen er centreret omkring en grå base med sorte overlays og et hvidt Swoosh-logo. Alt i alt giver det skoen en god harmoni med det vilde retro-design på den ene side og den nedtonede colorway på den anden.

Nike Air Max 270 React ”Black/Grey” udkommer som sagt den 3. juli. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.