Releases

Release Dato: 16. marts 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: G54683

København er den primære inspirationskilde for det nyeste samarbejde mellem Naked og adidas, der marker det første ud af fire projekter i adidas Consortiums nye Communitas-projekt.

Naked har fået lov at give sit take på adidas’ Magmur Runner, der er en helt ny sneaker-model inspireret af 90’erne. Magmur Runner kombinerer en chunky adiPrene-sål med en panelleret overdel af læder, mesh og ruskind, og har et dynamisk, 90’er-æstetisk udtryk. Dens design er som skabt til de tendenser, vi ser herhjemme lige nu og bliver med garanti enormt populær.

Naked har skabt to forskellige udgaver – én –’Friends and Family’-udgave og denne mere tilgængelige version i hvid og cremehvid, der er perfekt til foråret og sommeren.

Naked x adidas Consortium Magmur Runner udkommer den fredag den 16. marts hos adidas’ Consortium-forhandlere. Find direkte links til dem nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

OVERKILL
Tidspunkt: 00:00

Gå til Overkill

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 00:00

Gå til Sneakersnstuff


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.