Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Drake, der i øjeblikket turnerer i Europa med sin ’Assassination Vacation Tour’, afslørede ved sin seneste koncert i Paris en helt ny Nike-silhuet.

Der har i lang tid været meget mystik omkring Drake og hans tilhørsforhold inden for sneakers, men gennem de sidste måneder har rapperen gentagne gange understreget, at han er tilbage i folden hos Nike.

Under hans ’Aubrey & The three Migos Tour’ med Migos sidste år, var han iført en eksklusiv udgave af Air Max Plus, og nu er han på banen igen med en ny, eksklusiv Nike-sneaker.

Comeback tidligere i år

Denne gang har canadieren fået foræret en hidtil uset udgave af Nike Vomero 5+, der er en gammel Nike-model, som gjorde comeback tidligere på året i et samarbejde med Samuel Ross’ A-COLD-WALL.

Drakes udgave er et twist på den originale model og er udstyret med et gummi-Swoosh på siden, en pløs uden logo og andre, nye detaljer.

Mulig 1-of-1-udgave

Der er ingen officiel info om den nye sneaker, og om det er en 1-of-1-udgave givet til Drake i forbindelse med hans Assassination Vacation Tour, eller om vi kan forvente et release senere på året.

Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram for updates og andre nyheder.

KØB NIKE SNEAKERS HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.