New Balance
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Size? x New Balance 990v5 “Cornershop” releaser i kun 500 eksemplarer!

Folkene bag den britiske sneaker-retailer, size? har fået æren af at være de første til at give deres take på New Balances nye 990 V5-model. Med inspiration fra britiske corner shops har de skabt en farverig udgave, der er begrænset til blot 500 par.

Hylder farverige kiosker

Modellen er klædt i en iøjnefaldende kombination af blå, gul og pink, der hylder de farverige kiosker, der var at i alle britiske landsbyer i 80’erne. Med hylderne fyldte af farverig emballage havde kioskerne sin egen særegne stil, som nu altså er den primære inspirationskilde for et eksklusivt samarbejde mellem New Balance og size?, der har oprindelse i Storbritannien.

Udkommer den 28. juni 2019

Size? x New Balance 990 V5 udkommer kun hos size? den 28. juni og kun i 500 eksemplarer. Det betyder, at du både skal være hurtig og heldig, hvis du vil have fat i et par.

Hold dig opdateret

Tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud og mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.