Nike
Skrevet af: Anne Møller // Instagram
Artikel sponsoreret af: Size?

Den er vores bedste bud på årets generelle sneakerudgivelse. Og så taler den sig direkte ind i den retrotrend, der lige nu dominerer modebilledet. Mød Nikes populære P-6000.

Hvis du ikke har gået med skyklapper på det meste af 2019, kan du ikke undgå at have lagt mærke til den. Nikes retrofuturistiske P-6000, der tog sommeren med storm, og som allerede to måneder inden året er omme, må siges at være årets sneaker. Vi giver dig her vores bud på hvorfor.

Vintage-vibes

På samme måde som flere andre sneakers lige nu har P-6000 tydelige 90’er- og 00’er-vibes, og inspirationen kommer da også fra de klassiske løbemodeller Pegasus 25 og Pegasus 2006.

Med en overdel af åndbart mesh, der kontrasteres af stribede læderpaneler, fremtræder skoen med et vintagelook, der taler direkte ind i den retrotrend, der lige nu dominerer modebilledet. Udtrykket fuldendes med et shiny Swoosh-logo, hvis farvetone matcher den klassisk-udseende sål.

Adskillige colorways

Den første version, en ’Womens Only’-silhuet i farven ‘White/Red’, så dagens lys den 14. marts. En sneaker med en klassisk hvid sål, en shiny sølvfarvet overdel og et metallisk rødt Swoosh-logo omkranset af guldstikninger. Alt i alt en afdæmpet, men dog iøjnefaldende farvesammensætning, der talte sig direkte ind i hjerterne på kvindelige sneakerheads.

P-6000 ’White’ skulle vise sig kun at være begyndelsen for Nike. I maj måned lancerede de til stor glæde for mændene for første gang P-6000 som unisex-model i farvekoden ’Metallic Silver/Team Blue’. En colorway, der ligesom sin kvindelige pendant blev revet væk.

I mellemtiden har Nike reddet på en bølge af succes, og den populære sneaker findes i dag i et væld af farver og fortolkninger.

Årets generelle sneaker

Selvom det nu er godt et halvt år siden, at P-6000 gjorde sit indtog på sneakermarkedet, har hypen omkring den retrofuturistiske sneaker langt fra lagt sig. Og det forstår vi godt. Derfor er den også øverst på listen over vores bud på årets sneakers.

Har du endnu ikke erhvervet dig et par, kan du nå det endnu. Og med en pris på bare 900 kroner undgår du ovenikøbet at sprænge dit budget.

Lige nu kan du shoppe nogle af de mest populære P-6000 sneakers på Size. Men skynd dig! De er væk, før du tror det.

Find flere populære sneakers hos Size?

Hvis Nike P-6000 ikke falder i din smag, kan du med garanti finde et andet spændende par hos Size?, som lige nu har over 900 sneakers til herrer og mere end 600 forskellige par sneakers til kvinder. Deres sortiment opdateres flere gange ugentligt, så det anbefales at kigge forbi webshoppen løbende for at se deres nyheder.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.