Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Ét af sommerens helt store hit, Nike P-6000, er nu klar i en helt hvid udgave.

P-6000, der er inspireret af tendenser fra slut-90’erne og start 00’erne blev lanceret tidligere på året, og der gik ikke længe, før den blev et kæmpe hit – særligt blandt pigerne.

Med referencer til gamle retro-runners og en smule inspiration fra Air Max 97 ”Silver Bullet” i materialevalget, passer modellen perfekt til tidens tendenser.

Sommersneakers

Nike P-6000 “Triple White“ feature et øvre beklædt med skinnende paneler og et fremtrædende Swoosh logo, som også har været at finde på de foregående versioner. Kombinationen er simpel, men tiltalende og et oplagt valg til sommermånederne.

Find dem her

Kunne du tænke dig et par Nike P-6000 “Triple White“, så kan de købes hos Nike Store nu. Er du på jagt efter en anden farve, kan du tjekke alle tilgængelige udgaver og læse mere om modellen her.

Tjek vores Release Kalender for flere nyheder fra Nike. Husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med inspiration, rygter og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.