Kvinder / Nike
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Nikes nyeste take på sneakers til kvinder er den chunky Air Force 1 Shadow, der genfortolker den velkendte Air Force 1 med feminine pastelfarver, men med respekt for det klassiske design.

Nike har aldrig været bange for at nyfortolke deres ellers klassiske designs. Det har de heller ikke denne gang, hvor de har kastet sig over deres velkendte og elskede Air Force 1 og givet den ikoniske sneaker en feminin og moderne overhaling. Det har resulteret i den chunky Air Force 1 Shadow: deres nyeste skud på stammen inden for sneakers til kvinder.

Respekt for rødderne

I modsætning til den klassiske Air Force 1 kommer Air Force 1 Shadow med en chunky mellemsål, dobbelte snørebåndspaneler og overdimensioneret branding. Detaljer, der tilfører skoen et legende, lagdelt udtryk, men uden at det er gået ud over genkendeligheden ved det klassiske design. Nike har respekt for deres rødder.

Lyse pasteller

Air Force 1 Shadow kommer i seks forskellige colorways: Mystic Navy/White, Pale Ivory/Celestial Gold, Phantom/Echo Pink, Wolf Grey/Lavender Mist, White og Black, hvoraf de tre sidstnævnte er klassiske og afdæmpede, mens de første – i lyse, kontrastfarvede pasteller – er opsigtsvækkende og vovede.

Blandt de tre pastelfarvede versioner er Mystic Navy/White og Pale Ivory/Celestial Gold absolut de mest iøjnefaldende, hvis du spørger os. Mystic Navy/White er holdt i en sart, lyserød pastel, der i sig selv er retro. Men fordi den sættes sammen med matte blå og grønne farver, får skoen pludselig et mere moderne udtryk. Lidt noget andet er tilfældet med Pale Ivory/Celestial. Her har man for alvor dyrket de lyse pasteller, der uundgåeligt leder tankerne hen på tivoli og candyfloss. Sæt hertil et par farverige strømper og en ankelkæde, og du er good to go.

Er du ikke til farverige pasteller, kan du også gå med en af de mere klassiske valg. Wolf Grey/Lavender Mist, White og Black er alle tre gode bud på sneakers, som du med garanti vil få glæde af i mange år.

Netop udkommet

Air Force 1 Shadow er netop udkommet og kan købes hos Nike Store. Men skynd dig! De pastelfarvede sneakers synes allerede at have vundet mange kvindehjerter.

Husk desuden, at du kan holde dig opdateret på kommende releases i vores Release-kalender. Og på Facebook og Instagram holder vi dig løbende opdateret med tilbud, rygter, inspiration og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.