Kvinder / Reebok
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Den amerikanske model Gigi Hadid er klar med næste kollektion i rækken i hendes samarbejde med Reebok. Og denne gang har catwalk-dronningen ladet sig inspirere af natur, komfort og outdoor-liv.

I februar lancerede hun sin Spring/Summer-kollektion, der udover to nye Reebok Aztrek-designs blandt andet bød på sweatpants, løbejakker og grafiske T-shirts. Med klar rød, dristig gul og skarp turkis som de gennemgående farver, var kollektionen med Gigi Hadids egne ord en ”udforskning af fortid og nutid.” Samtidig var den med sine klare, 90’er-inspirerede undertoner en hyldest til hendes fortid som volleyballspiller og rytter.

Outdoor-inspiration

Nu er den amerikanske model med de palæstinensiske rødder klar med næste kollektion i rækken, nemlig Fall/Winter-kollektionen, der er inspireret af natur og outdoor-liv: “The light, the colors, the energy, the complexity,” som Gigi Hadid selv har udtalt. Og i den officielle kampagne kan man allerede nu få et sneak peek på, hvad der venter.

Ligesom Spring/Summer-kollektionen byder den kommende Fall/Winter-kollektion på både sneakers, streetwear og træningstøj. Vi tager her et nærmere kig på de to par sneakers i kollektionen, der kommer i to forskellige colorways.

Foruden en iøjnefaldende lynlåsdetalje, der erstatter det klassiske snøresystem, er skoen udstyret med elegante mesh- og læderpaneler. Hertil kommer en chunky sål, der fuldender skoens outdoor-look. Begge er de holdt i brændte jordfarver, cremehvide nuancer tilsat sort og neonorange.

For Gigi Hadid har det været vigtigt, at skoen ikke kun har fået flot design. Også komforten skulle være i top. I en pressemeddelelse har hun udtalt: “My season two collection […] is meant to provide support and work with you in all temperatures and environments.” Så uanset i hvilken sammenhæng du vælger at bruge skoen, kan du være sikker på, at den giver dig den optimale komfort. At den samtidig har et cool og dristigt design, gør den ikke mindre interessant, hvis du spørger os.

Udkommer snart

Gigi Hadid x Reebok Fall/Winter-kollektionen har release den 24. oktober, hvor den kan købes hos Reebok. Husk, at du altid kan holde dig opdateret på kommende releases i vores Release Kalender.

Og kan du ikke få nok af sneakers, så følg os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med de seneste nyheder, releases, inspiration, konkurrencer og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.