Kvinder / Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Gå ikke glip af muligheden for at opgradere dine Sacai x Nike med pels og lynlås.

Siden de første gang så dagens lys på catwalken i Paris tilbage i januar, har Sacai og Nikes kollaborative LDWaffle- og Blazer-modeller oplevet en enormt efterspørgsel. En håndfuld forskellige colorways er allerede udkommet, og mens vi venter på de næste, der udkommer den 12. og 19. september, er det kommet frem, at Sacai i samme anledning udgiver eksklusive accessories til skoene i form af pels-paneler og lynlåslukning.

Udkommer sammen med nye sko

De omtalte accessories blev allerede vist frem på skoene ved modeugen i Paris i januar, og nu har det japanske mærke besluttet sig for at gøre dem tilgængelige for offentligheden i anledning af, at samarbejdets anden del realiseres. De udkommer således sammen med de nye udgaver af Sacai x Nike Blazer og Sacai x LDWaffle den 12. september og igen den 19. september. Her vil de være tilgængelige i Sacais flagship-butik i Aoyama, Japan og via Sacai x Nikes pop-up webshop.

Find mere info i vores Release Kalender

Vil du bare have fingrene i de nye sko fra Sacai x Nike kan du finde forhandler-oversigt og direkte links i vores Release Kalender, som opdateres dagligt.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.