Kvinder / Nike
Skrevet af: Anne Møller // Instagram
Artikel sponsoreret af: Nike

Efter at have være gemt væk i en årrække, har Nike nu valgt at dedikere 2020 til 30-års jubilæet for den ikoniske Air Max 90. Fejringen indledes med udgivelsen af Nike Air Max 90 OG “Volt”, der udkommer i sin originale colorway.

Så kom det endelig. Året, som alverdens sneakerheads har ventet på. År 2020: 30-års jubilæet for den ukuelige klassiker og måske verdens mest populære Air Max-model, Air Max 90, der oprindeligt blev designet af Tinker Hatfield.

Allerede i 2019 begyndte Nike langsomt at varme op til fejringen med en perlerække af opsigtsvækkende Air Max 90-udgivelser – heriblandt Air Max 90 ”Mars Landing”, Air Max 90 ”Viotech” og Air Max 90 ”Be True” for bare at nævne et par stykker.

Men nu er tiden kommet til at indlede det egentlige jubilæum, og det markerer Nike ved at præsentere klassikeren i sin originale farvekombination OG “Volt”.

Til dem, der går mod strømmen

Overdelen på Nike Air Max 90 OG “Volt” er konstrueret af en blanding af hvid mesh samt sorte og grå læderoverlejringer. Oveni det er skoen udstyret med neongule paneler på hæl, sål og pløs, der tilfører sneakeren et forfriskende og vibrerende udtryk.

Silhuetten afrundes med den velkendte og markante Air-sål, der ikke kun giver en fantastisk komfort, men som samtidig sikrer et godt greb.

Alt i alt er der tale om en sneaker, der for alvor udstråler Nikes mantra om tidløshed, demokratisering og hårdt arbejde. En folkets sko, designet til dem, der går mod strømmen.

Udkommer snart

2020 tegner sig til at blive et rigtig stort år for Nike Air Max 90, og alt tyder på et massivt comeback for den ellers ikoniske sneaker. Og du kan godt begynde at glæde dig, for Nike Air Max 90 OG “Volt” har allerede release den 16. januar, hvor den udkommer hos udvalgte forhandlere.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Besøg vores Release Kalender for et hurtigt overblik over tidens vigtigste sneaker-releases. Derudover kan du finde alle sneaker brands og modeller i vores oversigt her.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.