Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Nike tyvstarter 2019 med at udvide den altid populære Vapormax-kollektion

Selvom kalenderen stadig kun siger 2018, så er Nike allerede klar med 2019 opfølgeren til deres succesfulde Air Vapormax. Vi har haft mulighed for at se nærmere på den kommende Nike Air VaporMax 2019 forud for skoens release den 21. december.

Ny teknologi

2018 har været året, hvor vi er blevet introduceret for en række nye teknologi fra Nike. En af de mest fremtrædende har været deres gennemskinnelig overdele, som har været at finde på en lang række udgivelser – deriblandt Off-White x Nike Air Max 97 “Menta“, Nike React Element 87 og senest på den splinternye Air-model til kvinder, Air Max Dia.

Tech overdel

Nike Air VaporMax 2019 “Black/Metallic Gold“ kommer med selvsamme materiale på overdelen, hvilket giver silhuetten et spektakulært udseende. Men overdelen er ikke den eneste ændring i forhold til de ældre Vapormax modeller. På den nye version har Nike også valgt at placere den letgenkendelige Swoosh-branding mere centralt på siden af skoen. Brandingen på tungen har også ændret sig en del, og består nu af det klassiske Nike logo efterfulgt af det nyere ”AIR” logo, samt en række andre termer, som refererer til, hvad skoen er bygget af. Men opdateringerne stopper ikke her. Vapormax sålen har også fået en overhaling, og kommer nu med en ekstra støtte ved hælen.

Hvornår releaser Nike Air Vapormax 2019?

De første versioner af Nike Air VaporMax 2019 releaser den 21. december 2018. Det gælder blandt andet “Black/Metallic Gold“ udgaven, som ses på billederne her i artiklen. Som sædvanligt anbefaler vi, at du sidder klar på dagen, da det forventes, at denne udgave sælger hurtigt ud. Dog har Nike allerede planlagt en lang række andre farvekombinationer for 2019. Så der burde være rig mulighed for, at tilføje den futuristiske og komfortable sneaker til din samling i løbet af det næste år.

Husk at du også kan besøge vores brugervenlige Release Kalender, hvor du kan se hvilke sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Download vores sneaker-app

Du kan lige nu downloade vores nye sneaker-app, All Pairs, på App Store. All Pairs hjælper dig med kommende releases, restocks og udsalg. Følg desuden All Pairs på Instagram og Facebook, hvis du vil følge med i appens udvikling.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.