Releases

Release Dato: 21. juni 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: AQ1090-100 / AQ1090-001

Nike introducerer React Element 87, der først blev præsenteret som et samarbejde med UNDERCOVER og Jun Takahashi, men som nu også udkommer som et ordinært Nike-release.

Hypen omkring Jun Takahashis udgave af Nike React nåede lige at tage fart, før Nike annoncerede, at den tech-inspirerede sneaker også kommer som et general release. Foruden UNDERCOVER-brandingen, er det stort set en identisk udgave, som Nike udgiver inden længe. Sålen består af Nikes nye, innovative React-skum, der holder dine skridt lette og bløde, mens overdelen indeholder translucente lag, tydelige syninger og reflekselementer. Nike React Element 87 besidder et unikt udseende, der vil give et friskt pust til enhver sneakerrotation.

Element 87 har potentiale til at blive en af sæsonens releases, så vi anbefaler, at du sidder klar på releasetidspunktet, hvis du vil have fingrene i et par. Det vides endnu ikke, hvornår UNDERCOVER-versionen udkommer.

Nike React Element 87 Pack releaser d. 21. juni, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil anskaffe et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.